Luk

Atletico-chef: CL-resultater giver hovedpine

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Atletico Madrid - Bayern München 1-1
Champions League gruppe A
26' 1-0 Joao Felix
86' 1-1 Thomas Müller

Atletico Madrid har spillet tre kampe uafgjort i Champions League, og selv om Diego Simeone føler, at holdet gør det rigtige, så giver resultaterne hovedpine.

Tirsdag aften spillede Atletico Madrid 1-1 med Bayern München, der havde sikret sig avancement fra Champions League og derfor stillede op med flere reserver fra start.

Trods Bayerns reserver fik Atletico altså ikke hevet tre point hjem, og det giver cheftræner Diego Simeone lidt af en hovedpine, for det var tredje gang i Champions League-gruppespillet, at spanierne gik fra banen med et point.

- Jeg går herfra med følelsen af, at holdet stadig gør de rigtige ting, selv om Champions League giver os lidt af en hovedpine. Vi har fortjent mere fra de tre uafgjorte kampe, men vi har ikke været kliniske nok, siger Simeone ifølge Reuters og fortsætter om kampen:

- Vi spillede virkelig godt i første halvleg og scoret et lækkert mål og fik næsten et andet, men det kom ikke, og så er Bayern et stærkt hold og de fremtvang et straffespark.

Simeone og co. er på seks point inden sidste runde mod RB Salzburg, der er to point efter. Med et point er Atletico sikret avancement til knockout-fasen.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar