Luk

Atletico dummede sig mod Sisto og Celta

| La Liga | 6 kommentarer
Atletico dummede sig mod Sisto og Celta
Foto: Getty Images

Infoboks

Atletico Madrid - Celta Vigo 0-0
La Liga

Atletico Madrid missede lørdag muligheden for at tage førstepladsen i La Liga, da det sluttede 0-0 hjemme mod Celta Vigo. Pione Sisto fik de sidste minutter på banen.

Lørdag aften kunne Atletico Madrid stryge til tops i La Liga, men det krævede en hjemmesejr over Celta Vigo.

Danske Pione Sisto var at finde på Celta Vigos bænk fra opgøret begyndelse, og herfra kunne han se Atletico være tæt på et tidsligt føringsmål.

Atletico-forsvareren Felipe var nærgående efter få minutters spil, men Ruben Blanco diskede op med en fin redning i Celta-målet.

I resten af første halvleg var det Atletico, der skabte flest chancer, men hverken Joao Felix eller Renan Lodi lykkedes med at få bolden over stregen.

Derfor gik de to hold i omklædningsrummet med 0-0 på måltavlen.

Efter pausen fortsatte Atletico trykket mod Celta Vigos mål, og Diego Costa fik en stor chance midtvejs i anden halvleg.

Med fem minutter igen fik Renan Lodi endnu en pæn mulighed, men den sidste præcision manglede i afslutningen.

Derfor måtte Atletico erkende, at de trods klar dominans i afslutningsstatistikken ikke formåede at få hul på bylden, og således sluttede det 0-0. Pione Sisto blev indskiftet med to minutter igen.

Det ene point betyder, at Atletico går op på en delt førsteplads med ti point, hvilket er samme antal som Sevilla, der dog har en kamp i hånden.

Celta Vigo er nummer 14 i La Liga med fem point efter fem kampe.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Taco mix 20:35          
En anden lækkerbisken af en kamp, var... levante Vs. Eibar. Den endte også 0-0.. Nej nej, La Liga er ikke kun top 2...
Maradona-Messi 20:51          
Og Aston Villa - West Ham endte 0-0 i mandags og Newcastle spillede 0-0 mod Brighton, så det er nok heller ikke en ret god liga... eller noget!
Bruno Brun 20:53          
Taco mix: Det er overbevisende argumentation.
Slettet(072210192010) 21:04          
Kamp på et højt niveau, Celta har oprustet fint. Atleticos angribere vil ikke hinanden, eller rettere Costa spiller konsekvent ikke Felix der slet ikke får lov at vise hvad han kan. Et halvt hold er smuttet, det koster alligevel noget.
smalldeine 22:31          
@Taco Mix
Tabte et hold ikke lige 8-0 i dag, i hvad der eftersigende skulle være verdens bedste liga? Og er Manchester City og Liverpool ikke 15-20 kampe ubesejrede hele tiden? Er det ikke sådanne resultater, man tidligere har kritiseret andre store ligaer for, fordi det var kedeligt og skulle afspejle manglende kvalitet?
Cholo 22:38          
I øvrigt er Atleti endt 2´er de sidste sæsoner hvis folk kun siger at der er 2 hold. Hmmmm. Selvfølgelig skal de vinde - men de spillede en fin kamp. Værre at smide point til Osasuna og Granada ( håber ikke at det bider mig i røven at jeg siger Barca smider point når de er bagud 2-0 med 15 min igen)
Søndag 20. oktober