LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Atletico-duo sørgede for nem fransk sejr

| Venskabskampe | 1 kommentar
Mål! Cengiz Ünder sender Tyrkiet på 2-0
Mål! Kaan Ayhan header flot Tyrkiet foran mod Frankrig
Så har man set det med: Fjernstyret bil leverer kampbold
Highlights: Bolivia slap med et hæderligt nederlag til mægtige Frankrig
Atletico-duo sørgede for nem fransk sejr
Foto: Getty Images

Frankrig vandt søndag aften 2-0 over Bolivia i en testkamp, målene scoret af Atletico Madrid-duoen Antoine Griezmann og Thomas Lemar.

De franske verdensmestre i fodbold spillede søndag aften testkamp mod Bolivia forud for vigtige EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Andorra.

Og det var med Atletico Madrid-duoen Antoine Griezmann og Thomas Lemar som arkitekter, at franskmændene uden de store problemer vandt kampen i Nantes.

Griezmann lagde op til det første mål med en stærk aflevering gennem feltet, da Thomas Lemar efter fem minutters spil udplacerede Carlos Lampe i Bolivias mål med et lob.

Det var et stjernespækket fransk hold, der stillede til kamp, folk som Varane, Mbappe, Umtiti og Pogba spillede også fra start, men det var Griezmann, der leverede det næste mål.

Den lille angriber fik et par minutter inden pausen fat på en ripost, som han i én og samme bevægelse tog til sig og sparkede ind til 2-0 fra kort afstand.

Frankrig spadserede sejren hjem i anden halvleg, der endte uden scoringer - men med en mindre skade til Kylian Mbappe.

Verdensmestrene møder på udebane Tyrkiet i EM-kvalifikationen den 8. juni. Bolivia har fornøjelsen af Brasilien næste gang, når Copa America starter i midten af juni. 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov
Mandag 17. juni
Søndag 16. juni