Luk

Atletico får medhold efter Griezmann-appel

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Atletico Madrid
La Liga (06/02)
bet365 2,37 3,40 2,87

Atletico Madrid har fået reduceret Antoine Griezmanns karantænedom efter det røde kort mod Liverpool, og dermed er han alligevel til rådighed i opgøret mod AC Milan.

Antoine Griezmann var både helt og skurk for Atletico Madrid, da han scorede to mål og modtog et rødt kort i 2-3-nederlaget til Liverpool i Champions League-gruppespillet.

Det kostede naturligvis en karantænedom til franskmanden, og derfor var han ikke med i returopgøret mod Liverpool. Atletico Madrid troede dermed, at de ville have Griezmann til rådighed i opgøret mod AC Milan.

Men UEFA valgte dog at udvide angriberens dom til to spilledages karantæne, og derfor ville han alligevel ikke kunne være med i næste uges opgør mod italienerne, men det valgte Atletico at appellere.

Fredag kom afgørelsen så fra UEFA, og den må have skabt glæde i den spanske hovedstad, da Atletico Madrid har fået medhold i deres klage, og så blev straffen reduceret igen.

Det meddeler UEFA fredag på sin hjemmeside.

Griezmann slap derfor med en enkelt kamp i skyggen og er med igen for Atletico Madrid, når de møder AC Milan i Champions League.

Hændelsen, som gav Antoine Griezmann det røde kort, kan ses øverst i artiklen, hvor det gik hårdt ud over Liverpools Roberto Firmino.


Af Raymund Nelausen
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar