Luk

Atletico gik målamok i anden halvleg og vandt

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Cadiz - Atletico Madrid 1-4
La Liga
56' 0-1 Thomas Lemar
70' 0-2 Antoine Griezmann
76' 0-3 Ángel Correa
86' 1-3 Anthony Lozano
86' 1-4 Matheus Cunha

Atletico Madrid scorede fire mål i anden halvleg og vandt med 4-1 over Jens Jønsson og Cadiz i La Liga.

Atletico Madrid havde søndag aften en god mulighed for at rejse sig ovenpå nederlaget til AC Milan i midtugens Champions League-kamp, da Cadiz bød velkommen på Estadio Nuevo Mirandilla.

Cadiz led senest et smerteligt 0-4-nederlag til Getafe i sidste runde, så det handlede for dem om at komme tilbage på vindersporet.

Men det skulle ske mod et Diego Simeone-mandskab, der virkede meget oplagt. I det første kvarter stod Atletico for det meste, mens Cadiz havde travlt med at forsvare i egen zone.

Jens Jønsson startede på Cadiz' centrale midtbane, hvor han i indledningen havde nok at se til.

Men efterhånden som kampen skred frem, udviklede det sig til at blive en mere låst affære, hvor ingen af holdene kom frem til de helt store chancer.

Men det ændrede sig i den grad i anden halvleg. Diego Simeone må have talt med store ord, for det var et forvandlet gæstende hold, der kom ud på grønsværen igen.

Efter 56 minutter gjorde Thomas Lemar det til 1-0 efter et godt forarbejde fra Yannick Carrasco, og et lille kvarter senere stod det så 2-0.

Antoine Griezmann stod helt blank foran kassen, og det så Marcos Llorente, der med en præcis tværaflevering fandt sin holdkammerat.

Franskmanden svigtede ikke og kiggede overlegent op, da bolden havde fundet netmaskerne.

De hurtige mål blæste Cadiz-spillerne bagover, og de havde svært ved at følge med Atleticos skarpe pasningsspil.

I det 76. minut gjorde Angel Correa ondt værre for hjemmeholdet. Efter et fremragende kombinationsspil endte den for fødderne af argentineren, der sikkert sendte sit hold i front med 3-0.

Atletico var på vej mod en sikker sejr, men Choco Lozano fik på mærkværdig vis en reducering i nettet, da Atletico-keeper Jan Oblak så skidt ud.

De nåede at være lidt glade i få minutter, for så lå bolden nede i den anden ende igen, da Matheus Cunha scorede til 4-1.

Det endte med en komfortabel sejr til gæsterne, der fik lagt pres på bysbørnene fra Real Madrid på førstepladsen. 

'Los Blancos' spiller selv senere søndag.


Af Rasmus Glud
Tirsdag 18. januar