Luk

Atletico med comeback efter to Suarez-mål

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Real Sociedad 2-2
La Liga
7' 0-1 Alexander Sørloth
48' 0-2 Alexander Isak
61' 1-2 Luis Suárez
77' 2-2 Luis Suárez

Atletico Madrid var bagud med 0-2 til Real Sociedad i La Liga, men de formåede at spille 2-2, da Luis Suarez skaffede dem det ene point med sine to mål.

Søndagens sidste opgør i La Liga fandt sted i den spanske hovedstad, hvor hjemmeholdet fra Atletico Madrid fik besøg af Real Sociedad.

Her skulle Diego Simeones tropper forsøge at komme tilbage på sporet efter den hektiske Champions League-kamp mod Liverpool, hvor de endte med at smide sejren på gulvet og tabe med 2-3.

De havde dog fortsat problemer søndag aften, da en skandinavisk duo lukkede munden på hjemmeholdets tilhængere.

Det skete allerede efter syv minutter, hvor norske Alexander Sørloth formåede at score sit første La Liga-mål, da han sendte Sociedad foran med 1-0 efter et flot angreb.

Her straffede Sociedad et boldtab fra hjemmeholdet midt på banen, hvor de efterfølgende satte fart på i en omstilling. Med hurtige afleveringer splittede de så Atleticos defensiv, hvor svenske Alexander Isak til sidst kunne spille Sørloth fri, og så var gæsterne foran 1-0.

Atletico Madrid havde dog deres muligheder for at komme tilbage i kampen, men de manglede skarpheden, som de til gengæld havde masser af hos Sociedad.

Det endte derfor også med at blive 2-0, da Isak nu også ville på måltavlen. Kort tid inde i anden halvleg var svenskeren nemlig på pletten på et direkte frispark, som han sendte hårdt ind i netmaskerne.

De spanske mestre var på dette tidspunkt i store problemer, men de havde dog Luis Suarez på banen, og han blev den store helt for Madrid-klubben.

Han formåede først at reducere til 1-2 med en halv time igen, da han satte hovedet på et fremragende indlæg fra Joao Felix, men hverken Atletico Madrid eller Suarez var færdige endnu.

13 minutter før tid fik de nemlig muligheden for at udligne, da de fik tilkendt et straffespark. Her blev Suarez ramt af Mikel Merino i feltet, og derfor dømte dommeren for en forseelse.

Der var dog ingen tvivl om, hvem der skulle sparke, da Suarez selv hentede bolden og gjorde sig klar, og Atletico-angriberen bankede sikkert bolden ind i kassen til 2-2, der også blev kampens resultat.

Real Sociedad smed derfor sejren på gulvet, da de var foran med 2-0 i et opgør, hvor Luis Suarez sørgede for det ene point til Atletico Madrid med sine to mål i 2-2-kampen.


Af Raymund Nelausen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december