Luk

Luk

Atletico med vanvidscomeback mod Valencia

| La Liga | 8 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Valencia 3-2
La Liga
25' 0-1 Yunus Musah
44' 0-2 Hugo Duro
64' 1-2 Matheus Cunha
90' 2-2 Ángel Correa
90' 3-2 Mario Hermoso

Atletico Madrid leverede lørdag et vildt comeback, da man scorede to gange i overtiden og slog Valencia, uden Daniel Wass i truppen, med 3-2 i La Liga.

Lørdag aften tørnede to store spanske klubber sammen, da Atletico Madrid tog imod Valencia i La Liga.

Det var også et opgør mellem to klubber, der tilsyneladende har ligget i forhandlinger omkring en vis Hr. Daniel Wass på det sidste.

Den danske altmuligmand var dog ikke at finde i Valencia-truppen, på trods af at træner Bordalas udtalte fredag, at han regnede med Wass imod Atletico Madrid, hvis danskeren altså kunne blive klar efter at have været ude med corona.

Hjemmeholdet lå inden kampen på en fjerdeplads, men Valencia jagtede fra en position nede på La Ligas niendeplads. Blot fire point skilte dog de to.

Gæsterne skarpest

Det var en hårdt spillet første halvleg, hvor gæsterne kom i front efter 25 minutter.

Yunus Musah modtog bolden i venstresiden, hvorfra amerikaneren trak ind i banen, inden han sendte bolden fladt i mål tæt op ad venstre opstander.

Få minutter efter målet kastede Atleticos Koke sig ned i en hård tackling på Valencias Carlos Soler. Hjemmeholdets kaptajn slap dog med et gult kort.

Lige inden pausen blev det minsandten også 2-0, da Toni Lato sendte Hugo Duro igennem med en god aflevering og angriberen svigtede ikke foran mål, hvorfor hjemmeholdet var bagud med to ved pausen.

Omkring ti minutter inde i anden halvleg var Luis Suarez tæt på, da han blev spillet fri til afslutning i feltet, men Jaume Domenech var på plads i målet med en fin redning.

Valencia-keeperen kunne dog ikke stille noget op otte minutter senere, da et hjørnespark fra hjemmeholdet fik lov at passere forreste stolpe, så Matheus Cunha ugeneret kunne reducerer tæt under mål.

Voldsom slutspurt 

Med tyve minutter igen af opgøret fik Luis Suarez endnu en stor chance, da et cutback fandt den rutinerede målscorer, men uruguayanerens skarphed svigtede igen, og han sendte bolden langt over mål.

Med ti minutter igen var Atleticos Angel Correa tæt på med en hård flad afslutning helt ude i siden, men Domenech diskede op med en suveræn redning.

I kampens slutminutter blev der delt ud af de gule kort, hvilket generelt også var kendetegnende for et hårdtspillet opgør, der bød på hele 11 advarsler.

Det lignede længe, at Valencia ville få deres flotte sejr, men i starten af kampens overtid blev den hektiske stemning på Wanda Metropolitano endelig forløst.

Domenech kom ud til et hårdt slået indlæg og blokerede et Suarez-forsøg, men returen landede hos Angel Correa, der sendte udligningen i mål. Og det var ikke slut.

Allerede to minutter efter blev jublen nemlig total, da Matheus Cunha bankede et fladt indlæg ind til Mario Hermoso, som gjorde drømmen om sejr til virkelighed, da han sikkert satte 3-2-målet i kassen.

Kampen sluttede med en vild 3-2-sejr til Atletico, og Simeones tropper holder dermed fast i toppen af La Liga.


Af Tobias Bladt Haarder
Fredag 27. maj