Luk

Atletico smed sejren i vildt overtidsdrama

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Valencia - Atletico Madrid 3-3
La Liga
35' 0-1 Luis Suárez
50' 1-1 Stefan Savic
58' 1-2 Antoine Griezmann
60' 1-3 Sime Vrsaljko
90' 2-3 Hugo Duro
90' 3-3 Hugo Duro

Valencia var bagud med 1-3 mod Atletico Madrid i La Liga, da kampen gik ind i overtiden, men to mål af Hugo Duro sørgede for 3-3.

Søndag eftermiddag tog Valencia og Daniel Wass imod Atletico Madrid i La Liga.

Det var en kamp, hvor udeholdet fra Madrid var på jagt efter vigtige point i topstriden i ligaen. Gæsterne lå inden kampen på en fjerdeplads, og de skulle bruge en sejr for at holde trit med rivalerne Real Madrid, som vandt lørdag.

Hjemmeholdet fra Valencia kom til kampen med Daniel Wass på midtbanen og en sejr mod Villarreal i bagagen. Wass' spanske klub har dog ikke haft nogen stor sæson i Spanien, og de lå inden kampen på en 11.-plads i La Liga.

Det var da også Atletico Madrid, der var bedst i en første halvleg hvor Valencia primært satsede på omstillinger.

Man skulle dog frem til det 35. minut for at finde den første store chance, men så var der til gengæld også mål.

Gæsternes Angel Correa spillede Luis Suarez flot i dybden og den rutinerede stjerneangriber satte sin mand med en flot førsteberøring. Uruguayaneren kom alene igennem i feltets venstreside, og her svigtede han ikke, da han satte bolden ind langs jorden, med en afslutning der tog stolpen på vej i mål.

Scoringen blev halvlegens eneste, og dermed gik Atletico til pause med en 1-0-føring.

Smukt Griezmann-mål

Anden halvleg var ikke mere end et par minutter gammel, før Antoine Griezmann havde en rigtig stor hovedstødsmulighed, men franskmanden kunne ikke holde sit forsøg nede, på trods af han var ganske upresset i situationen.

Det var skidt for Atletico, for nogle minutter senere var den gal i deres egen ende.

Efter et fint Valencia-angreb endte bolden hos Goncalo Guedes i højresiden, og den lynhurtige portugiser gik mod baglinjen, inden han bankede bolden på tværs tæt under mål. Her blev Stefan Savic prissat, da bolden tog hans fod inden den gik ind til 1-1.

Det gav Valencia energi, men otte minutter efter blev den slukket en smule, da Antoine Griezmann lavede et suverænt mål.

Den lille angriber erobrede selv bolden på egen banehalvdel, inden han drev den hele vejen op til Valencia-feltet. Herfra sparkede han resolut bolden op i det venstre målhjørne fra en position et par meter udenfor feltet. Dermed 2-1 til Atletico.

To minutter senere blev det dobbelt så skidt for hjemmeholdet, da Sime Vrsaljko fik bolden i Valencia-målet, efter Luis Suarez havde fået den på tværs af feltet. Målet blev først annulleret for offside, men efter et VAR-gennemsyn godtog dommeren målet.

Vildt comeback i overtiden

Det så sort ud for værterne, men Daniel Wass var dog tæt på at løfte stemningen, da han sparkede på opstanderen kort udenfor Atletico-feltet. Minuttet efter blev danskeren skiftet ud.

Hjemmeholdet forsøgte at få det mål, der ville give energi og spænding til resten af kampen, men det lykkedes først i dommerens overtid.

To minutter inde i de syv minutteres tillægstid blev Jose Gaya sendt afsted i venstreside, og Valencia-kaptajnen fandt indskiftede Hugo Duro med et hurtigt indlæg. Den 21-årige angriber flugtede 2-3-målet i kassen, og så kogede Mestalla.

Det stak helt af i det sjette minuts tillægstid. Valencia fik et frispark i venstre side, og det sendte Guedes ind i panden på ingen andre end Hugo Duro, der lavede sit andet overtidsmål og sendte ét point til hjemmeholdet.

Dermed endte en vild kamp 3-3, og Hugo Duro må være en helt i Valencia.


Af Tobias Bladt Haarder

7 kommentarer

Milanistar 18:17          
Jøsses de er håbløse Atlético.
BoJacques 18:18          
Spansk fodbold når det er bedst! Intet kan nærme sig det og den lokale følelse, der stadig eksisterer. Storartet.
JAK170201 18:18          
Så vinder man i hvert fald ikke mesterskabet.
Slettet(371811220901) 18:30          
endnu et spansk hold der bare tåger for tiden. atletico er gået fra at have et bombesikkert forsvar til at ligne en gennemhullet ost..... av for en nedsmeltning.
Spanskdominans 18:31          
Man må for Atleticos skyld håbe at det er Simeones sidst sæson.
Cholo 18:45          
Åh hold da op. Smerteligt "nederlag" og kæmpe lorte pis fuck shit. Men Atletico er 4 point bagefter. De 4 point er tabt i overtiden af deres sidste 2 udebane kampe. Det er en lang sæson. Atletico må bare steppe op og rejse sig som de altid gør. Der var også nogle der talte om gummiben i en periode sidste år. Jeg husker tydeligt hvem der løftede pokalen. Simeone er Gud i Atleti og vi løfter den pokal igen i år!
Aupa Atletiiii
Milanistar 18:54          
Jeg fokuserer nu mere på hele holdets udtryk og mangel på sammenhæng. I dag scorede de tre gange, men normalt har de mere end svært ved at skabe de nødvendige chancer. Under Cholo har de for det meste forladt sig på en uhyre stærk defensiv, men den er også begyndt at smuldre nu. De er heldige med at der ikke rigtigt er nogen spanske hold der skiller sig ud denne sæson.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar