LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Atletico-stjerner og Payet nomineret til EL-pris

| bold.nyt | 0 kommentarer
Atletico-stjerner og Payet nomineret til EL-pris
Foto: Getty Images

Atletico Madrid-duoen Diego Godin og Antoine Griezmann er sammen med Marseilles Dimitri Payet nomineret til prisen som bedste spiller i sidste sæsons Europa League. 

UEFA har netop præsenteret de tre nominerede til prisen som bedste spiller i Europa League i sidste sæson, og det er tre finaledeltagere, der må slås om prisen. 

Atletico Madrid-stjernerne Antoine Griezmann og Diego Godin er nomineret til prisen, og det samme er Dimitri Payet fra franske Marseille. 

De tre spillere er blevet valgt af trænerne fra de 48 klubber i Europa Leagues gruppespil samt 55 sportsjournalister, og de tre ovennævnte er blevet valgt som turneringens tre bedste. 

UEFA har også offentliggjort, hvilke spillere der kom i top ti i afstemningen uden at være blandt de tre bedste, og det er:

Jan Oblak (Atletico Madrid), Ciro Immobile (Lazio), Aritz Aduriz (Athletic), Koke (Atletico Madrid), Luiz Gustavo (Marseille), Florian Thauvin (Marseille), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio). 

Om det bliver Griezmann, Godin eller Payet, der snupper prisen afsløres den 31. august, hvor der ligeledes trækkes lod til gruppespillet i den nye Europa League-sæson. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj