Luk

Atletico tog snæver sejr over Sociedad

| La Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Real Sociedad 2-1
La Liga
16' 1-0 Yannick Carrasco
28' 2-0 Ángel Correa
83' 2-1 Igor Zubeldia

Atletico Madrid holder afstand til de øvrige tophold i La Liga, da det onsdag aften blev til en snæver 2-1-sejr på hjemmebane mod Real Sociedad.

Atletico Madrid skulle forsøge at holde afstand til de øvrige tophold i La Liga, da Real Sociedad onsdag aften kom forbi.

Inden opgøret havde hjemmeholdet ét point ned til FC Barcelona på andenpladsen, som tirsdag smed point mod Levante. 

Real Sociedad lå nummer fem inden aftenens kamp og kunne med sejr spille sig tæt på en plads i næste sæsons Europa League.

Det var dog hjemmeholdet fra Madrid, der kom bedst fra start, da Marcos Llorente testede Alex Remiro i Sociedad-målet allerede efter 10 minutter.

Efter 16 minutter var det så Yannick Carrascos tur, da belgieren kunne samle et indlæg op på bagerste stolpe og sparke bolden gennem benene på Alex Remiro til 1-0.

Scoringen virkede til at ryste Sociedad en smule, og det udnyttede Atletico til at bringe sig yderligere foran 12 minutter senere. 

Denne gang spillede Luis Suárez en bold bag om Sociedad-forsvaret til Angel Correa, der var løbet dybt i venstre side af feltet, og argentineren sparkede kynisk bolden over i modsatte hjørne på sin førsteberøring. 

Sociedad forsøgte dog at slå tilbage, hvilket gav flere muligheder til Alexander Isak inden pausen, men Jan Oblak var i topform og kunne gang på gang hive fornemme redninger frem i Atletico-målet, hvorfor stillingen var uforandret ved pausen.

I anden halvleg var Sociedad mest på bolden, og det var også gæsterne, som fik halvlegens første store mulighed, da Portu fremtvang endnu en stor redning fra Jan Oblak efter 67 minutter.

Efter 80 minutter fik Sociedad så kampens største mulighed, da Portu igen var på spil, men spanierens afslutning tog stolpen, inden Martin Merqulanz sparkede riposten langt over mål.

Det skulle dog lykkes for gæsterne at få bolden forbi Oblak i målet, da et hjørnespark blev sendt ind i fødderne på Igor Zubeldia, som fra kort afstand kunne reducere til 1-2 efter 83 minutter.

Reduceringen skabte usikkerhed hos Atletico-spillerne, der havde svært ved at finde fodfæste i kampen sidste minutter, mens Sociedad pressede på for en udligning.

Atletico formåede dog alligevel at holde føringen hjem, og dermed går topholdet fire point foran Barcelona og fem point foran Real Madrid, som torsdag aften møder Granada på udebane.

Der resterer to kampe i sæsonen for Atletico, som i øjeblikket er på vej mod klubbens mesterskab nummer 11. 


Af Krister Olsen

12 kommentarer

Skoganskunge 23:54          
Uha den holdt hårdt til sidst! :D
Synes måske den hånd på bold i 92´ var hårdt dømt imod Sociedad. Og så fatter jeg ikke hvordan dommeren kan fløjte af på sekundet af når der kun er blevet spillet i halvdelen af overtiden!
Men fed kamp - og nu bør Atletico næsten køre den hjem.
ligaes 23:55          
Mon ikke Barca alt i alt er glade for ikke at have Suarez mere. Shit han er langsom og uskarp. Vi skal vel tilbage til 2020 for at finde hans sidste gode periode
Sims91 23:57          
De får aldrig en bedre mulighed for at tage et spansk mesterskab.
Osasuna hjemme, der har intet at spille for, og Valladolid ude, der meget vel allerede kan være rykket ned inden sidste runde.
Det vil undre mig meget, hvis de ikke bliver mestre nu. Jeg vil gå så langt som at sige, det vil være skammeligt.
ClassOnGrass 00:10          
Så er Atletico mestre! Fortjent! :D
A E Neuman 00:12          
Har også engang taget en snæver, men det er alt for længe siden.......
haraltidret 00:26          
Real Sociedad var på papiret den klart største tilbageværende forhindring for Atletico Madrid, så deres mesterskabschancer ser rigtig gode ud nu. Men det har været en sæson med mange uforudsete resultater, så intet er afgjort endnu.
mmahen1962@hotmail.com 01:16          
De har vundet ligaen, og tillykke til rojiblancos med det. Lidt mere usikkert end forventet, men fair nok.

Noget siger mig real smider point imorgen med deres amputerede forsvar
Søndag 20. juni