Luk

Atletico vil have flere penge for Griezmann

| La Liga | 69 kommentarer
Rygterne svirrer: Griezmann-handel offentliggøres i dag
'Han niver i maven og træder mig over tæerne ved hjørne' - Boilesen fortæller om at spille overfor Suarez
Atletico vil have flere penge for Griezmann
Foto: Getty Images

Infoboks

Athletic Club - Barcelona
La Liga (16/08)
bet365 6,00 4,00 1,55
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Atletico Madrid har offentliggjort en udtalelse på sin hjemmeside, hvor klubben skriver, at FC Barcelona skal betale mere end først antaget for Antoine Griezmann.

Transfersagaen om den franske stjernespiller Antoine Griezmann så fredag eftermiddag ud til at have nået sin ende, da FC Barcelona offentliggjorde Griezmann som ny spiller i klubben.

Barcelona skrev, at man havde udløst Griezmanns frikøbsklausul på 900 millioner kroner, hvorfor franskmanden kunne skifte til de spanske mestre på en femårig kontrakt.

Men historien får nu endnu et kapitel, da Atletico Madrid har offentliggjort en udtalelse på sin hjemmeside, hvor klubben skriver, at Barcelona i stedet skal betale 1,5 milliarder.

Det skriver Atletico, fordi aftalen mellem Barcelona og Griezmann blev indgået, inden 1. juli, hvor Griezmanns frikøbsklausul gik fra førnævnte 1,5 milliarder til 900 millioner.

- Atletico Madrid mener, at det betalte beløb er utilstrækkeligt til at møde ophævelsesklausulen, siden det er åbenlyst, at aftalen mellem spilleren og Barcelona var lukket før klausulen blev sænket fra 200 millioner Euro til 120 millioner Euro, skriver Atletico og fortsætter.

- Det var også før datoen for reduceringen, at kommunikationen, som spilleren d. 14. juli lavede, om spillerens afsked med klubben blev foretaget.

Atletico Madrid skriver, at klubben nu har indledt procedurer for at beskytte sine retslige krav – altså kan en retssag mellem FC Barcelona og Atletico Madrid komme på tale.


Af Jonas Dalgård

69 kommentarer

LaPioche 16:52          
Tja, hvis de kan bevise tap-up, kan de vel godt have en sag.

Noget af et uskønt forløb.
TJensen 16:56          
Som altid med Barcelona...
Kan ikke i mit hoved komme på en transfeer der ikke havde efterspil eller hvor spilleren nægtede at spille for at tvinge et skifte :(

Men tillykke til Barcelona, god forstærkning!
Skjold99 16:59          
Som altid med Barcelona...
Kan ikke i mit hoved komme på en transfeer der ikke havde efterspil eller hvor spilleren nægtede at spille for at tvinge et skifte :(
Dit hoved er tilsyneladende så fyldt med dit had til Barca, at du ikke er i stand til at tænke klart...
nic_mc 17:00          
Kunne være dejligt hvis barca´s åbenlyse "tage kontakt til spillere før klubben" strategi kostede dem 600 mio. Der er desværre alt for mange klubber som gør dette :-( der skal snart trækkes en stor fed streg i sandet! Slut!!
Indspark med bolden 17:06          
Som neutral tilskuer er det sjovt at se hvordan Atletico først himlede op om, overholdelse af kontrakten, og mange (antager jeg) Atletico fans (EDIT eller er det i virkeligheden ikke Atletico fans men bare anti Barca, der gemmer sig bag Atletico? - i så fald undskyld evt. Atletico fans) kom med alle mulige udtalelser om straf til Griezmann, hvis han ikke overholdte kontrakten.

Kontrakten blev overholdt, og nu prøver Atletico at tilsvindle sig flere penge, selvom de ikke har krav på det, og det efter, at Griezmann forrige år forlængede kontrakten, bla. for at sikre Atletico

Der må sidde nogle Atletico fans (eller er det som sagt bare anti Barca?) derude med en grim smag i munden, når de ser "deres"/en klub opføre sig på denne måde

Hvad burde straffen være for en klub, def opfører sig sådan? Udelukkelse fra Europæiske turneringer, indtil de kan finde ud af at respektere kontrakter?
proege 17:06          
Nic_mc:
Den kommer også, men lur mig om ikke de så laver et eksempel ud af en af de mindre klubber ;)
Kenny9 17:20          
En ting jeg ikke helt forstår i alt det her....

Når Barca vælger at indløse friløbsklausulen, så har Atletico jo intet at skulle have sagt.
For mig virker det underligt, hvis praksis er, at Barcelona skal spørge Atletico om lov til at forhandle før de kontakter Griezmann, når de alligevel indløser frikøbsklausulen?
Så kan Atletico Madrid jo i princippet sige, at de Barca ikke må forhandle om Griezmann. Og hvis Barcelona vælger at indløse en frikøbsklausul, så er de vel nødt til at snakke med spilleren, da han rent faktisk selv skal betale den? Så kan den "sælgende" klub jo modsætte sig, at en spillers frikøbsklausul bliver indløst eller hvad?

Nogle der ved hvordan det fungerer?
Onsdag 17. juli