Luk

Aubameyang prikkede tre point til Arsenal

| Premier League | 32 kommentarer
Storsmilende Pukki efter første hattrick i England: Jeg kunne have scoret endnu flere mål
PUKKI-POWER: Den tidligere Brøndby-måltyv bomber sig i spidsen på PL-topscorerlisten med hattrick
Brandvarme Pukki med konge-kasse: Her flugter han Norwich på 1-0
Aubameyang sparker Arsenal til tops: Se ALLE 3 kasser her
Klasse-kasse: Aubameyang banker Arsenal på 2-1
Aubameyang prikkede tre point til Arsenal
Foto: Getty Images

Pierre-Emerick Aubameyang sørgede for sejren til et decimeret Arsenal-hold, der slog Newcastle 1-0 og gav debut til Nicolas Pepe, Dani Ceballos og Martinelli.

Arsenal og Newcastle tog søndag eftermiddag hul på Premier League-sæsonen på St. James Park, hvor værterne gav debut til nyindkøbte Joelinton, som kom til klubben fra Hoffenheim.

For Arsenal var der ingen debutanter i startopstillingen, men på bænken sad både David Luiz, Dani Ceballos og Nicolas Pepe klar til at komme på banen – her sad angriberen Alexandre Lacazette også fra kampens start.

Newcastle indtog fra kampens start den dominerende rolle, og værterne var bedst og farligst i kampens indledning, hvor 25-årige Miguel Almiron viste forrygende prøver på sit talent.

Men første gang, at Newcastle nærmede sig for alvor var ved midtbanemanden Jonjo Shelvey, som flugtede på mål udefra feltet. Den ramte han til gengæld så godt, at bolden fløj på stolpen til målspark.

Arsenal kom efterhånden bedre med og fik boldovertaget, og det gav gennem første halvleg fine muligheder til Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan, men begge missede deres forsøg.

Sidstnævnte spillede generelt en sløj kamp, hvor armenerens præstation blev gennesyret af utallige boldtab.

I anden halvleg skulle Arsenal overlade mere af boldbesiddelsen til Newcastle, der dog havde store problemer med at spille sig farlige.

Det kunne Arsenal til gengæld efter en times spil, da Ainsley Maitland-Niles brød igennem i højre side, hvorfra han med et flot tidligt indlæg fandt en helt fri Aubameyang, som tog bolden ned og prikkede 1-0-scoringen i kassen.

Derefter kunne Arsenal bedre kontrollere løjerne, og Newcastle døjede med at få kreativiteten til at blomstre.

Mod slutningen af kampen sendte Unai Emery nyindkøbte Nicolas Pepe, Dani Ceballos og Gabriel Martinelli på banen, og de var altså med til at køre sejren på 1-0 hjem efter et solidt Newcastle-pres til slut.


Af Jonas Dalgård

32 kommentarer

Gunners_Vanløse 16:58          
Fedt med tre point med et så reservespækket hold. Ikke nogen køn indsats dog imod et meget tamt Newcastle hold. De ligner et hold der får det svært i år.
Toon Toon! 16:59          
Fy for satan. Da jeg så Arsenals startopstilling, et kombineret ynglinge og b-hold, troede jeg sgu at vi ville køre dem over.

Men der var jo intet offensivt koncept overhovedet. Temmelig bekymrende at det var så ringe og at vi ikke engang kunne lægge et pres til sidst.
danishmagpie 17:00          
Toon toon..

Er du seriøst overrasket?

Vi ryger ned med et brag i år!
anders.hede 17:00          
Men som jeg sagde allerede ved udnævnelsen - når man ansætter så håbløs en træner får man både middelmådige resultater og elendigt fodboldspil.

Man vil åbenbart ikke have succes i den ellers skønne klub.
Didibal 17:01          
Er der nogen der ved hvorfor Ozil og Kolasinac ikke var i truppen?
DuSåDum 17:02          
Er der nogen der ved hvorfor Ozil og Kolasinac ikke var i truppen?
De var til hal bal i odder i går, så de har fået fri.
UTG-1986 17:02          
Det lignede ikke at spillerne var helt klar til den kamp, hvilket ikke er underligt med den åndsvage pre-season de har haft. Endvidere var enkelte spillere, Mkhitaryan, helt ekstrem dårlig. Havde han overhovedet en aflevering der ramte en medspiller?
Lørdag 17. august