LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Augsburg forværrede HSV-krisen

| Bundesliga | 2 kommentarer
Augsburg forværrede HSV-krisen
Foto: Getty Images
På mål af Ja-Cheol Koo hentede Augsburg en 1-0-sejr i Bundesligaen over nedrykningstruede Hamburger SV, der nu ikke har vundet i fem ligakampe i træk.

Hamburger SV skulle forsøge at starte det nye Bundesliga-år med en tiltrængt sejr, efter at det ikke lykkedes at vinde i de sidste fire Bundesliga-kampe før jul, hvilket efterlod holdet under nedrykningsstregen.

Det var dog hjemmeholdet, der lagde bedst ud, da Michael Gregoritsch efter et kvarter blev spillet helt fri foran HSV-feltet, men han tøvede for længe, og så blev hans afslutning blokeret af en heroisk tackling i sidste øjeblik.

Fem minutter før pausen var hjemmeholdet igen tæt på at bringe sig i front, da Sergio Cordova prøvede lykken med et langskud, men Julian Pollersbeck var på plads i målet og skubbede bolden over overliggeren.

Lige før pausen kunne Pollersbeck dog ikke forhindre bolden fra at gå i mål, da Ja-Cheol Koo steg til vejrs og stangede et præcist indlæg fra Francisco Caiuby i netmaskerne til 1-0 til Augsburg.

Efter pausen havde begge hold svært ved at spille sig frem til chancer, og især hjemmeholdet havde problemer med at holde sig ude af offside-position.

Halvvejs i anden halvleg fik Augsburg en god mulighed for at fordoble føringen, da Daniel Baier blev spillet fri i feltet, men midtbanespillerens forsøg blev blokeret foran mål.

Med et kvarter igen var HSV-spillerne igen i problemer, da Gregoritsch kom først på et fladt indlæg og med en lang tå sendte bolden på stolpen. 

Der skete ikke mere i opgøret, og med nederlaget er Hamburger SV fortsat at finde under nedrykningsstregen, mens Augsburg kravler opad i tabellen og nu kun har et point op til de europæiske pladser.

Andetsteds var Hertha Berlin på besøg hos Stuttgart, og gæsterne skulle forsøge at holde snor i top 6-holdene. En sejr var derfor vigtig i håbet om også i denne sæson at ende på en Europa-plads. 

Efter godt tyve minutter tog Valentino Lazaro et godt løb ind i feltet, hvor han mødte Mathew Leckies flade indlæg, og sendte bolden mod mål, men desværre for gæsterne prellede bolden af på stolpen.

Kort før pausen fik gæsterne en kæmpechance,da Salomon Kalou var helt fri på kanten af det lille felt, men angriberen misbrugte på det groveste og headede bolden over mål.

Med knap et kvarter igen kom hjemmeholdet foran, da Niklas Stark hårdt presset af Mario Gomez fik vippet bolden ind over egen målmand til 1-0 til Stuttgart. 

Stillingen holdt kampen ud, og dermed hentede Stuttgart-spillerne tre point efter at have tabt de seneste fire Bundesliga-kampe i træk. Sejren efterlader dem på 12.-pladsen, nu fire point efter Hertha Berlin, der indtager tiendepladsen.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Josias Hjorth Pedersen

2 kommentarer

EfB 1924 17:35          
HSV og krise er som ammen i kirken. Alligevel får de altid reddet sig i land.
Die Raute 17:54          
Det gør de desværre ikke i år, med den indsats de viste i dag. Uha det var skræmmende ringe....
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar