Luk

Avarta-scoop: Forener Albrechtsen-brødrene

| 2. division | 19 kommentarer

Infoboks

2. divisions-klubben Avarta har sikret sig rutinerede Martin Albrechtsen på en aftale, der løber året ud.

Avarta har sikret sig bundrutineret arbejdskraft til sin bagkæde i form af 37-årige Martin Albrechtsen, som dermed bliver forenet med sin bror Jacob Albrechtsen.

- Jeg har primært valgt Avarta, fordi min bror spiller her. Hvis jeg skulle spille sammen med ham, var det nu. Jeg har fulgt Jacob de sidste år, og jeg synes, de har et godt hold. Avarta var tæt på at rykke op i sidste sæson, så jeg tænkte, det kunne være sjovt at prøve, siger Martin Albrechtsen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg har også valgt Avarta for at trappe ned og få styr på kroppen – og få tid til livet efter fodbolden. Jeg ved godt, det er et par skridt ned, men det er jeg helt afklaret med. Jeg fulgte mavefornemmelsen.

Albrechtsens aftale løber for resten af 2017.


Af Mikael Blond

19 kommentarer

Lange32 11:30          
Kan ikke se at det er et scoop at hente en spiller på 37 år, som konstant er skadet.
MesutCazorla 11:34          
Han trapper jo netop ned for, bl.a., at få styr på kroppen. Mindre træning skulle gerne hjælpe på restitutionen, så han forhåbentlig kan undgå nogle af skaderne. Og en skadefri Albrechtsen, er selvfølgelig en kæmpe gevinst i 2. divisionen - 37 år eller ej.
TST 11:35          
Lange32, det sgr hvis mest om dig!
Internazionale4everr!!! 11:38          
Hvorfor kom han ikke hjem til AB??? Ja, hans bror spiller i Avarta, men der startede det hele jo ikke. Jeg lykønsker Avarta, at de er lykkedes med at hente ham, men ærgrer mig noget så gevaldigt over, at han ikke kom hjem i denne omgang.
Idrisiano 11:41          
Kæft en drejning den mands karriere har haft de sidste 3 år. Nedtur efter nedtur, efter nedtur...
Lange32 11:50          
@ TST: Prøv at uddybe i stedet for bare at fornærme mig. Manden er 37 år - hans karriere som spiller er slut. At han kan bidrage med noget udenfor banen er så en anden ting. Men et scoop ligefrem. Man skulle tro det var Ekstra-bladet.
Rasbak 11:54          
@Idrisiano:
Ja, ligner meget historien om Bendtner.
Forskellen er bare her, at Albrechtsen vælger til i forhold hvad krop, alder og skadesproblemer dikterer, og ikke klamrer sig til et niveau som han ikke længere har.
Onsdag 4. august