LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Avarta smed føringen mod Slagelse

| 2. Division | 0 kommentarer
Avarta smed føringen mod Slagelse
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Avarta bragte sig foran efter godt en halv times spil, men måtte nøjes med uafgjort, da man søndag spillede 1-1 med Slagelse i 2. divisions nedrykningsgruppe.

Avarta skulle forsøge at klatre væk fra den skrækindjagende streg i 2. divisions nedrykningsgruppe, da man søndag lagde vejen forbi Slagelse.

Avarta var forud for opgøret blot to point foran Tarup-Paarup, der indtager den ærgerlige niendeplads, som resulterer i nedrykning fra landets tredjebedste række.

Slagelse ser derimod nogenlunde sikker ud i deres 2. divisions-eksisten, da de forud for opgøret lå til blandt gruppens tre bedste.

Det var gæsterne fra Avarta, der først bragte sig foran i opgøret.

En frisparksserv blev ikke clearet i Slagelse-defensiven, og på det efterfølgende indlæg steg Christian Offenberg til vejrs og headede med stor kraft Avarta i front efter 33 minutters spil.

De grønblusede gæster formåede dog ikke at holde fast i føringen i anden halvleg.

Efter 77 minutters spil forsøgte hjemmeholdets Rasmus Søe Andersen sig med noget, der enten var en fiks afslutning eller et mislykket indlæg, og bolden blev rettet tilpas meget af til, at bolden sejlede hen over hovedet på Avarta-keeperen, der var prisgivet i situationen.

Flere mål faldt der ikke i opgøret, og det lykkedes derfor ikke Avarta at sikre sig tre vigtige point i kampen for at bevæge sig væk fra den faretruende nedrykningsstreg.

For Slagelse ligner det til gengæld efterhånden endnu en sæson i 2. division. Med det ene point hoppede holdet forbi Hillerød og indtager nu andenpladsen i 2. divisions nedrykningsgruppe.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 17. juni