LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Avarta-træner: Vi skal have en god start

| 2. Division | 0 kommentarer
Avarta-træner: Vi skal have en god start
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk
Avarta-træner Benny Gall ser frem til 2. divisions oprykningsspil, hvor de håber at kunne blande sig i kampen om oprykning. Men det kommer til at kræve en god start, siger Gall.

Forårssæsonen i 2. division står for døren og for Avartas vedkommende står den på oprykningsspil.

Benny Galls tropper har fået otte point med over og har fem point op til Kjellerup på andenpladsen, fire til Marienlyst på tredjepladsen og et enkelt til Næstved på fjerdepladsen. Netop Kjellerup og Næstved møder Avarta i deres første to kampe, så de skal godt fra land, mener cheftræner Gall.

- Det er et spændende forår. Hvis vi er dygtige og kommer godt fra land, kan vi slås med om oprykning. Så vi skal gerne være der fra start. Jeg synes vi har set gode ud i de seneste træningskampe, vi har spillet, siger han til bold.dk.

- Vi har Næstved i den første og Kjellerup i nummer to, så vi har nummer to og tre i de første kampe. Derfor kræver det en god start, så vi ikke lige pludselig er for mange point efter. 
Benny Gall er dog ikke i tvivl om, at topholdet Hvidovre er favoritter til at snuppe den ene af de to oprykningspladser.

- Der er ingen tvivl om, at Hvidovre nok kommer til at snuppe førstepladsen. De kører nærmest også med et 1. divisions-budget. Det er med til at gøre, at de er godt forberedt. De har satset og investeret, så de tager nok den ene plads, siger han og tilføjer at det er åbent mellem en del hold om plads nummer to.

Styrket trup i forhold til efteråret

Vurderet i forhold til efterårssæsonen mener Benny Gall, at han har en styrket Avarta-trup. Det glæder ham, at både toppen og bredden er blevet bedre.

- I forhold til efteråret synes jeg vi har styrket truppen. Vi har fået fylde noget på i toppen, men jeg synes også vores bredde er blevet bedre. Jeg har faktisk 20 mand og to målmænd, hvor jeg faktisk ikke er bange for at bruge nogle af dem. 

- Samtidig har vi fået en del unge spillere ind, der gør at vi er godt forberedt på den nye sæson også, som kommer efter sommerferien.

Men en stærk trup betyder også øget konkurrence og det er også tilfældet i Avarta.

- Jeg er meget tilfreds med styrken og størrelsen på min trup. Det har jeg også fortalt spillerne. Men der er også konkurrence om pladserne og det er der på alle pladser. Der er skarp konkurrence.

- Så det bliver både dagsformen og hvad vi tror er det rigtige i kampene, som vi kommer til at stille med. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten i den trup jeg har.

Opstarten har været fornuftig for Avarta, mener Gall, som håber, at holdet nu har ramt det rigtige niveau op til forårsstart.

- Vi har tabt tre-fire kampe i løbet af opstarten, men vi har mødt nogle rigtig gode modstandere i starten af opstarten, hvor vi fik lov at blive udfordret på det fysiske og det konditionelle. 

- Så har vi forhåbentlig ramt det niveau vi skal, når vi nu starter op. Vi har ikke været på træningslejr og alle mulige steder henne, men jeg synes faktisk vi har haft en rigtig fornuftig opstart. Og så er det klart, der vil være nogle spillere, som vil være skuffede, når vi starter op, men de må se fremad og blive ved med at arbejde hårdt indtil deres mulighed kommer.

Avarta indleder foråret med en udekamp mod Næstved på søndag klokken 14.00.

bold@bold.dk

Se Chelsea - Manchester United Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 18. februar
Søndag 17. februar