Luk

Avis: AaB får tre millioner kroner for Okore

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

AaB - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (08/03)
Bet25 2,26 3,20 3,10
Oddset 2,20 3,45 3,30
bet365 2,15 3,40 3,25

Hvis Jores Okores skifte som ventet går i gennem til kinesiske Changchun Yatai, så indkasserer AaB tre millioner kroner ifølge Ekstra Bladet. 

Jores Okore har de seneste knap tre uger haft fri fra sine forpligtelser i AaB, da den 28-årige stopper er ved at gennemføre et skifte. 

Det skulle eftersigende være den kinesiske klub Changchun Yatai, der står klar til at byde AaB-stopperen velkommen. 

Ifølge Ekstra Bladet vil kineserne betale tre millioner danske kroner for at tilknytte Jores Okore, der ellers står til kontraktudløb med AaB til sommer. 

Til avisen siger AaB's sportschef Inge Andre Olsen, at han ikke kan kommentere det konkrete beløb, men slår fast, at det er et positivt salg set med nordjyske briller. 

B.T. har tidligere skrevet, at Jores Okore kunne komme i et tidspres i forhold til at få handlen på plads, inden vinduet lukker i Kina den 26. februar, grundet visum-reglerne i landet. Det har Inge Andre Olsen dog sidenhen afvist skulle blive et tema. 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Andreas Roesen

12 kommentarer

olsen225 23:19          
kæmpe gevinst han var jo ikke god i ligaen
JG-FCN 23:22          
Havde nu rigtig gerne set ham tilbage i FCN. Tror han havde gjort det ganske godt for os, selvom AaB fans godt kan lide at gøre ham til syndebuk for alle dårligdomme.

Af de kampe jeg har set med ham i AaB trøjen har han spillet ganske udemærket.
Oliphant 23:40          
Gad vide hvad straffen for matchfixing er i Kina?
haraltidret 00:04          
Det er godt købmandsskab af Aab, at de får 3 mill kr for Jores Okore, når han kun har 4 måneder tilbage af sin kontrakt.
PLorimer 00:19          
Font salg af Inge, når man tænker der er kontrakt udløb til sommer. Okore er en god stopper, når han har en makker lede ham og resten af forsvaret, hans hjerne blødninger er reduceret kraftigt efter Thelander er kommet til.

Penge i kassen og sparede løn kroner må give luft til en højre back mere der kan slå et indlæg der rammer en medspilller bare en gang i mellem.
metode 00:34          
@JG-FCN Synes nu egentlig hovedsageligt det er andre klubbers fans der har haft travlt med at gøre Okore dårligere end han faktisk er. Desværre har niveauet bare være alt for svingende, og 3 millioner kroner i kassen for en kontrakt tæt på udløb er svært at sige nej til.
Pep Guardiola 00:40          
Imponerende salg alt taget i betragtning.
Af de kampe jeg har set med ham i AaB trøjen har han spillet ganske udemærket
Vi har ikke set de samme kampe.
Fredag 5. marts
Torsdag 4. marts