LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Avis: AaB overvejer Thelander-retur

| Superligaen | 16 kommentarer
Avis: AaB overvejer Thelander-retur
Foto: EuroFootball / Getty Images

AaB undersøger ifølge B.T. muligheden for at hente deres tidligere midtstopper Rasmus Thelander tilbage til klubben.

AaB er ifølge B.T. interesserede i at hente Rasmus Thelander tilbage til klubben.

Avisen skriver, at interessen for Thelander fortsat er på 'et undersøgende stadie', og sportsdirektør Allan Gaarde vil kun tale generelt om det kommende transfervindue.

- Vi overvejer et par positioner. Vi overvejer blandt andet, om vi har nok centrale midtbanespillere. Vi har sagt farvel til mange kampe i Rasmus Würtz og Kasper Risgård, så det kunne godt være en position, hvor vi havde brug for en mand mere, siger Gaarde til B.T. og siger, at også midterforsvaret er et sted, man overvejer forstærkning.

27-årige Rasmus Thelander har det seneste år spillet i Vitesse. Han forlod AaB i 2015 til fordel for Panathinaikos og har også været forbi FC Zürich.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

16 kommentarer

Coachen 20:28          
Sæt i gang.
bruger 155512 20:47          
Mon ikke at det er Thelander der overvejer...
thomasjn 20:49          
Gab, hvor er det jammerligt vi på femte år slås med denne joke af en varmluftsekspert fra CBS. Gaarde kan kun finde spillere vi kender i forvejen og det er ikke det der fornyer klubben. Han har pisset alle de gode penge vi havde på alt hans lort og kan kun hente fortabte sønner hjem. HVad vinder vi ved at få Thelander hjem og Okore ud? De er begge individuelt gode spillere, men ingen af dem besider det lederskab eller overblik der skal til for at kunne være rygragen på vores hold. Hold kæft hvor er jeg træt af Gaarde og hans talentløshed indenfor scouting.
RødgrødMedFløde 21:00          
Nå så du "overvejer" at hente en forstærkning til midterforsvaret? Det var da en god ide, eftersom vi nok er den superligaklub der tyndest besat på den position, efter farvel til Kasper P og sikkert også snart Okore.
Hynkjii 21:01          
Er helt uenig han vil være en kvalitetdspiller, og råber mere op end okore. Håber det lykkedes.
bruger 133300 21:27          
Gaarde er simpelthen den kedeligste direktør i dansk fodbold, punktum.
Landstræner 21:55          
Thelander vil være en klasse signing. Vil passe helt perfekt ind og er lige det, der mangler i forsvaret (uanset om Okore bliver eller forhåbentligt skydes af). Håber virkeligt det lykkes.
Mandag 17. juni
Søndag 16. juni