Luk

Avis: AGF sender talent på græs i Norge

| Eliteserien | 5 kommentarer

Infoboks

Viking - Odds Ballklubb
Eliteserien (12/07)
bet365 2,10 3,40 3,40
Oddset 2,15 3,50 3,10
YouBet 2,15 3,50 3,25

AGF vinker ifølge Telemarksavisen farvel til Kasper Lunding, der bliver udlejet til Odds Ballklubb i den bedste norske række.

20-årige Kasper Lunding har haft svært ved at spille sig på holdet i AGF i denne sæson, og nu ser offensivspilleren ud til at være på vej til nye græsgange.

I hvert fald erfarer den norske Avis Telemarksavisen, at Odds Ballklubb fra Eliteserien er tæt på at leje Lunding i AGF.

Kasper Lunding har spillet tre kampe i 3F Superligaen i denne sæson, mens det er blevet til en enkelt pokalkamp.

Kontrakten med AGF gælder til sommeren 2022.

KØB BILLETTER TIL AGF?s KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Martin Schmidt

5 kommentarer

ulricht 17:27          
Han gjorde det så godt for lidt over et år siden. Stærkt overraskende at han ikke har fortsat sin udvikling / er blevet brugt mere.

Forstår det altså ikke. Havde forventet mere af samarbejdet imellem Lunding og trænerteamet. "Teeage-sensationen" blev han kaldt af en kommentator for 15 måneder siden. Det forsvandt..
kasperiano 17:34          
Er egentlig meget enig med dig, men det er også meget længe siden, det har været sværere at spille sig på i AGF end netop nu. Ankersen, Bundu og Thorsteinsson leverer virkelig varen og derudover har man satset på Gift Links.

Det er måske netop Lunding man forsøger at finde plads til, når Ankersens kontrakt løber ud? Det kan selvfølgelig også være, at Ankersen bare er gak i låget og tror, at han hører til på en højere hylde.
Toon Toon! 17:47          
Helt enig, Lunding var vanvittig god! Og det så ikke tilfældigt ud, han ku jo virkelig drible og skabe chancer så let som ingenting.

Som dig er jeg meget overrasket over at han ikke er lykkedes. Håber hans hoved er godt nok skruet på.
BoroDane 17:53          
@Toon Toon jeg synes du oversælger ham. Han havde nogle gode enkeltstående aktioner, og han har et betydeligt talent som forhåbentlig bliver forløst i agf. Men jeg synes også han så meget let ud, som man også kan forvente med en ung teknisk spiller. Det var som om han begyndte at gemme sig da det blev svært og sammen med skaderne, så har han ikke været i nærheden af holdet. Jeg håber han finder sig til rette i Norge og får bygget på. Han skal ihvertfald have held og lykke og på snarligt gensyn.
24601 19:16          
Må vel betyde, at Kaastrup kommer hjem igen. Ellers ser vi godt nok tyde ud når/hvis Bundu og Anker er væk.
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli