Luk

Luk

Avis: Ajax-rivaler forsøgte at hente Eriksen

| Æresdivisionen | 4 kommentarer

Infoboks

PSV har efter sigende forsøgt at hente Christian Eriksen og har haft en dialog, som ikke har kastet noget af sig. To andre hollandske har også været på banen, lyder det.

Christian Eriksens fremtid er endnu ikke afklaret, men pilen peger mod Premier League.

Her har danskerklubben Brentford ifølge The Athletic tilbudt en kontrakt, men 29-årige Eriksen har også været et varmt navn i Holland, hvor han tidligere har strålet for Ajax.

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf har Ajax' rivaler PSV forsøgt at hente Eriksen og har angiveligt været i dialog, men den har ikke ført noget med sig.

Avisen skriver, at forsøget på at hente Eriksen er et signal fra PSV til Ajax om, at man i Eindhoven vil gøre alt for at forhindre Ajax i at vinde Æresdivisionen i år.

De Telegraaf skriver, at to andre hollandske klubber også har vist interesse, men de konkrete klubber nævnes ikke. En unavngiven Bundesliga-klub menes også at have været en mulighed, men Eriksen ser ud til at rykke til England.

Christian Eriksen spillede frem til 2013 i alt 163 førsteholdskampe for Ajax, hvori det blev til 32 kasser og 65 assists.

PSV fører i øjeblikket Æresdivisionen med et enkelt point ned til storklubben fra Amsterdam.


Af Martin Schmidt
Torsdag 19. maj