Luk

Luk

Avis: Atletico overvejer Wass-salg

| La Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Atletico Madrid
La Liga (22/05)
Oddset 2,70 3,30 2,65
bwin 2,70 3,30 2,60
bet365 2,70 3,30 2,62

Det er ikke blevet til meget spilletid for Daniel Wass i Atletico Madrid. Danskeren har kun spillet 45 minutter, siden han skiftede i starten af året. 

Atletico Madrid overvejer allerede at sælge Daniel Wass. 

Den danske landsholdsspiller skiftede til hovedstadsklubben i starten af året, da Atletico Madrid solgte Kieran Trippier. 

Wass fik debut for Atletico i feburar i kampen mod FC Barcelona. I den kamp fik Wass en slem knæskade, der har holdt ham ude i flere kampe. 

I april var Daniel Wass så tilbage i Atletico-truppen, men spilletid har han stadig ikke fået mere af. 

De seneste syv La Liga-kampe har Daniel Wass siddet på bænken uden at blive skiftet ind. 

Nu skriver den spanske avis AS, at Atletico Madrid overvejer at sælge danskeren til sommer, da han kun har et år tilbage af kontrakten. 

Hvis Atletico vil have lidt mønt for Wass, så skal de senest sælge ham i januar-transfervinduet, men det kan altså blive en realitet allerede denne sommer. 

Daniel Wass har tidligere udtrykt sin interesse i et skifte tilbage til Brøndby. 

 


Af Emil Bellaiche

10 kommentarer

bruger 150263 13:22          
Kommer ikke til at ske med Brøndby allerede nu. Tror han tager minimum 1 år mere sydpå, gerne 2. Han har niveauet til det. Rykker formentlig tilbage til tidligere klub eller anden top 6 klub dernede.
FodboldFest 13:43          
Virkelig bizart forløb. Har han hård konkurrence på pladsen, eller har Cholo set sig sur på ham, nogen bud?

Edit: Tænker måske at Wass eller agenten har kritiseret Cholo internt, for ikke at hive ham ud da han blev skadet, og at det måske havde fornærmet træneren?
a j o o b a 13:47          
Jeg tror han kommer til Brøndby til sommer :-) Hvorfor? Jo, han har været i udlandet i 11 år og jeg tror både Wass og familien ønsker et mere permanent liv i Danmark, tæt på venner og familie. Det synes jeg også lidt han har udtrykt. Sagen var så den at selveste Atlético kom på banen - og det er svært at sige nej til. Desværre for ham, men heldigvis for os blågule, så spiller han slet ikke. Med VM om 6 måneder, så tror ikke han vil blive 6 måneder mere, hvis han føler sig så langt fra holdet. Et forslag herfra ku' være: Wass vinker farvel til sit sidste år med Atlético mod de ingen transfersum kræver - altså kontrakt ophæves helt. Hvis Brøndby ingen transfersum skal betale, kan man bedre betale Wass nogle penge - ikke en høj løn nødvendigvis, men en fin sign on fee f.eks. Jeg ved folk vil sige: Pas nu på, Brøndby har tidligere brændt nallerne ved eks spillere. Den helt store forskel på Wass og Agger/Kalle f.eks., er at Wass meget sjældent er skadet. Det betyder altså enormt meget i forhold til hvor længe en spiller kan holde. Når han mister farten, kan han spille på midten i 3 år uden problemer ;) Kom hjeeeem
RaZZ87 14:02          
Hvis han vil med til VM, er det et sats at skifte til Brøndby. Han har naturligvis været en vigtig mand for landsholdet i flere år nu, og det er ikke umuligt for en Superliga-spiller at blive udtaget. Men omvendt har Hjulmand flere gange slået fast, at der skal noget ekstraordinært til, når man er oppe mod konkurrenter fra udenlandske ligaer.

Rasmus Kristensen og Alexander Bah skifter måske til nogle store klubber (Dortmund, Benfica), samtidig med at Jens Stryger sandsynligvis spiller fast i Serie A igen efter sommerferien. Wass har erfaringen på sin side, men det er ikke sikkert, det er nok.
Diaz 14:37          
Gør hvad du giver mening for dig selv og din familie, Daniel. Brøndby står forhåbentlig klar når du vil hjem. Du kan tage Radosevic´ plads.
Færingen78 14:42          
det ligner en retur til Brøndby. det ville give god mening for ham selv, for st spille lidt inden det kommende VM, og så tage 3-4 år hjemme inden karrierestop.
Færingen78 14:44          
det er da ikke et sats, at skifte til Brøndby, hvis han vil til VM. Han har bevist sit værd. og landstræneren bruger da superliga spillere pp et nået lavere niveau nogle gange.
Onsdag 18. maj
Gueye nægtede regnbuefarver: Det er religion
14:51
Blev angrebet af fan med skalle: Tankeløs idiot
14:49
AGF-boss om Bjørnebye: Alle bliver evalueret
14:48
Lindstrøm om interesse: Har tænkt over det
14:48
FC Midtjylland - Lur en Dreyer
14:47
Klopp om mesterskabet: Det er stadig muligt
14:47
AC Milan - Subtoppen af fødekæden
14:47
English lower leagues Tråden!
14:45
Fremad A. kan sende EfB ned: Det er sørgeligt
14:45
Avis: AGF i dialog med 36-årig svensk træner
14:45
Rooney har mistanke om historisk City-triumf
14:45
AGF fyrer David Nielsen
14:45
Avis: AGF i dialog med 36-årig svensk træner
14:44
AGF-boss om Bjørnebye: Alle bliver evalueret
14:44
AGF har trænerliste: Perfekt med en dansker
14:44
Kasper Junker-hattrick gav livsvigtigt point
14:44
SV:FC Nordsjælland
14:42
SV:Chok-stop i Cambuur: Har hjerteproblemer
14:42
LFC-midt håber på hjælp: Giver Gerrard et kald
14:42
SERIE A
14:41
AGF-boss om Bjørnebye: Alle bliver evalueret
14:41
Rooney har mistanke om historisk City-triumf
14:40
AGF har trænerliste: Perfekt med en dansker
14:39
Norsk rekordsalg ophæver i Krasnodar
14:39
AGF har trænerliste: Perfekt med en dansker
14:39