Luk

Avis: Barca betaler Koeman 75 millioner

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Athletic Club - Barcelona
Copa del Rey (20/01)
Oddset 3,20 3,15 2,15
bet365 3,50 3,20 2,20

FC Barcelona er efter sigende nået til enighed med Ronald Koemans advokater om hollænderens fratrædelse. Han står til at få godt ti millioner euro inden nytår.

Ronald Koeman blev fyret i Barcelona i oktober, og det koster i klubkassen.

Fredag erfarer den spanske avis Sport, at Barca er blevet enige med Koemans advokater om, at den fyrede træner får omkring ti millioner euro, hvilket svarer til cirka 75 millioner kroner.

Koeman står dermed til inden nytår at få udbetalt sin resterende løn på kontrakten, der løb til næste sommer. Barca er derudover blevet enige med assistenterne Alfred Schreuder og Henrik Larsson om deres fratrædelse, lyder det.

Ronald Koeman nåede 67 kampe som Barcelona-træner, hvilket resulterede i et pointsnit på 1,96.

Siden er Xavi som bekendt kommet til den catalanske storklub som hollænderens permanente afløser.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Smoky2018 14:00          
Kan godt være, det bare er mig der ikke er inde i reglerne, men hvis man alligevel betaler ham den resterende del af lønnen, hvorfor beder man ham så ikke bare om at blive hjemme og håber på, han finder et andet job og selv siger op? Man skal af med samme beløb alligevel, men kan være heldig at slippe billigere.
Defensive Tunger 14:14          
Jeg tror at man forsøger at blive enige om hvad han skal have for at han så derimod kan tage et nyt job med det samme. Jeg tror ikke du skal være overrasket over hvis Koeman havde fået nogle flere penge hvis han bare havde ventet aftalen ud. Nu kan så i stedet for et nyt job og ny løn et andet sted.
Lifetec 14:43          
Så har den kære Koeman også råd til julegaverne i år. Godt vi fodboldfans betaler for tv-pakker, entré, skat til hjælpepakker, og overpriser på varer, så fodboldklubberne har råd til at betale for, at trænerne ikke skal gå sultne i seng når de bliver fyret.
Samtidig findes der millioner af mennesker i verden som lever under kummerlige vilkår og ikke har råd til mad. Hold op hvor er det egentlig en syg verden vi lever i!
varulv 14:52          
Ja, det er det, Lifetec.

Lønloft, tak. Og slap af med de her groteske fratrædelsesordninger.
Aussie 14:58          
Der kan vel også være regnskabsmæssige fordele ved at lukke sagen nu?
Man kan forstille sig at en 75-mio-one-off-settlement måske kan bogføres på en måde så det letter presset på lønbudgettet, og måske skaber lidt luft til januar-transfervinduet...
MistGoose 14:59          
@Smoky2018

De har fået forhandlet 2 millioner euro ned. Oprindeligt var kompensationen på 12 millioner.
Der skulle være en klausul, hvis kontrakten ikke var blevet forlænget udover de oprindelige 2 år, skulle Barcelona betale €6 millioner til Koeman. Disse 6 millioner er inkluderet i de 10 millioner som skal betales.

Hvilket svarede til det beløb, Koeman selv betalte til det hollandske forbund for at bryde kontrakten da han overtog tøjlerne.

Desuden hvilke jobs ville Koeman finde interessante i øjeblikket?
United mangler en manager, men Koeman er vel den eneste manager som ikke er rygtet til klubben, trods hans status som ledig.
JuanitoMaravilla 15:12          
Vild verden.
Mandag 17. januar