Luk

Avis: Barca-træneremne har frikøbsklausul

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona
La Liga (27/10)
Oddset 4,70 4,00 1,70
bet365 4,50 4,20 1,66

Roberto Martinez nævnes som Barcelonas foretrukne afløser, hvis Ronald Koeman ender med at blive fyret, og han har angiveligt en frikøbsklausul på 13 millioner.

Ifølge flere spanske medier arbejder FC Barcelona på en mulig erstatning for Ronald Koeman, som lader til at være på vippen i den catalanske storklub.

I den forbindelse nævnes Belgiens landstræner, Roberto Martinez, som den primære kandidat, og skulle Barcelonas bestemme sig for at satse på den tidligere Everton-træner, kommer han ikke til at koste alverden at købe fri.

Martinez har ifølge Sport en frikøbsklausul i sin kontrakt med det belgiske fodboldforbund, der gør, at interesserede klubber kan købe træneren fri for 1,8 millioner euro – godt 13 millioner kroner.

48-årige Robert Martinez har stået i spidsen for Belgiens landshold siden 2016 og har kontrakt til efter VM i 2022.

At Ronald Koeman er presset i Barcelona kom meget godt til udtryk på et pressemøde onsdag, hvor hollænderen læste et relativt kort statement op, hvor han bad om tålmodighed, hvorefter træneren forlod pressemødet uden at besvare et eneste spørgsmål.

Du kan læse nærmere om Koemans bizarre optrin HER.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

SlavojSizek 07:15          
Så er spørgsmålet, om Barca kan finde 13 mio. til en transfer. De vil nok underbyde og bruge medierne til at få Martinez i hus.
FodboldPåSofaen 07:24          
de skal også kompensere koeman, mener det er 40mio+
Lunst 07:28          
Kan slet ikke se, hvorfor han skulle være interesseret på nuværende tidspunkt.
Toon Toon! 07:38          
De burde hente Hjulmand
DetSatmeDumtSkrevet 09:14          
@SlavojSizek

:-D Good one
MistGoose 09:50          
Det er tragikomisk at følge både Koeman og Laportas ageren for tiden.

Jeg har altid været modstander af Koeman som træner, men havde helst set ham fortsætte sæsonen ud. Så længe de unge fik spilletid og mulighed for at udvikle sig. Skader eller ej, det er tydeligt, at han ikke formår at inspirere eller motivere spillerne.
Hans personlige agenda imod spillere som Collada og Puig virker tåbelig og uprofessionelt; uden nogen reel grund udover at han har besluttet ikke at kunne lide dem.

Om Martinez er den rigtige kandidat ved jeg ikke. Men det er vidst tydeligt at Koeman efterhånden gør mere skade end gavn. Det koster penge at fyre ham, og de penge kunne her og nu bruges på bedre ting.
Omvendt, hvis spillet, og spillerne, ikke rykker sig. Står man i status quo næste sommer og skal - igen - have en overgangs sæson som reelt bare skal overstås.

Så spørgsålet er vel efterhånden, skal man prioritere at sparke Koeman ud nu, eller har man tiltro til at han kan komme igennem sæsonen uden de større kontroverser.
Bookel82 11:00          
Vidste ikke at Martinez er katalaner!
Det er jo næsten oplagt at vælge ham, hvis Xavi venter et par år til Pique, Serigo og Alba er skredet.
Søndag 24. oktober