Luk

Avis: Beckham forgyldes som VM-ambassadør

| Qatar | 23 kommentarer

Infoboks

Qatar - Irak
Venskabskamp (06/12)
Oddset 1,90 3,00 4,00

David Beckham bliver ifølge The Sun ambassadør for Qatar og ansigtet udadtil på VM i 2022. Det får englænderen angiveligt godt 1,3 milliarder kroner for over ti år.

Lørdag aften skrev Daily Mail, at David Beckham er blevet set arbejde på en film, der promoverer VM-slutrunden i Qatar, og det ser ikke ud til at være alt.

Nu følger The Sun nemlig op og skriver, at den engelske landsholdslegende decideret bliver ansat som ambassadør for Qatar, og at han skal være ansigtet udadtil i forbindelse med VM-slutrunden om et års tid.

Ifølge The Sun har Beckham skrevet under på en kontrakt, der giver ham 15 millioner pund om året, hvilket svarer til godt 130 millioner kroner.

Aftalen mellem Beckham og Qatar løber angiveligt ti år, hvorfor englænderens samlede indtægt for at være oliestatens ambassadør står til at være godt 1,3 milliarder kroner.

David Beckham har haft kontakt til Qatar, siden han spillede for PSG i slutningen af sin karriere, og han kommer også til at promovere turisme og kultur dernede, skriver The Sun.

Ifølge avisen præsenteres samarbejdet i næste måned.


Af Martin Schmidt

23 kommentarer

niculla 09:59          
David Oilham.
Desperados 10:04          
Fint af Beckham. Jeg synes, at det er stort af ham. Det bliver rigtig godt, når han donerer de milliarder til de afdøde slavearbejders familier. Det ser jeg frem til at høre mere om...
varulv 10:04          
Gad vide hvad han skal lave de resterende ni år efter VM? Bare stå at smile og sige "yes sir, qatar is great sir" når de beder ham om det?
Cerezo 10:11          
@varulv: Med VM hvertandet år under opsejling er det nok ikke udelukket at Qatar håber på endnu en slutrunde i 2030 eller 2032. Det burde ikke være muligt, men man ved aldrig med FIFA...
lblblb 10:15          
Skægt med umådeligt rige menneskers moralske kompas, det er fuldstændig udueligt, når de i deres grådighed skal have mere. Uden sammenligning mht. rigdom så gjorde Peter Schmeichel det samme for Ruslands VM i 2018.
Socialistens 10:20          
Et er at det er totalt absurd, helt vanvittigt latterligt og viser hvor afkoblet man kan være, når man bare har penge nok, her snakker jeg både om Beckham og Qatars styre.

Noget andet er dog at dødstallene for de her arbejdere er opgjort på en måde som man aldrig ville tillade i andre lande, altså ingen andre lande ville gøre det sådan hjemme.

ALLE døde arbejdere er talt med, der er ikke tjekket dødsårsag, de har bare forsøgt at finde ud af det ved at tjekke hvor mange der samlet set er døde, der er nok ingen tvivl om at arbejdsforholdene er stærkt kritisable hos de her mennesker med helt vanvittigt mange penge ... det ser vi jo igen og igen også i Danmark, når mennesker flytter til Danmark for at arbejde.

Det er en relevant debat, men det ville være mere lødigt at finde ud af de reelle arbejdsforhold, frem for bare at smide et tal op og bruge det igen og igen, når det er så uunderbygget, til lige netop at beskrive hvor mange der rent faktisk er døde af det arbejde de udfører.
Silketossen 10:22          
Det er jo på ingen måde i orden den måde Qatar har behandlet deres gæstearbejdere på - men for 1,3 mia kr. ville jeg nok reelt set også have sagt ja til den tjans. Og jeg tror ikke jeg ville være den eneste.
Mandag 6. december
Søndag 5. december
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
16:32
SERIE A
16:30
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:30
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
16:29
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
16:28
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
16:22
Kritik af FCK for ulønnet job: Op til den enkelte
16:20
Arsenal - Hit Me With Your Best Shot!
16:20
Vejle trynede Kolding og øjner pokalsemi
16:20
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:19
Talent kvitter Agger og co: Skal spille i Serie 1
16:18
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:18
Genk fyrer: Riddersholm er ny cheftræner
16:17
Medie: PSV-træner vil ikke til Leipzig
16:15
VFF skriver med 19-årig: Kommet fra baghjul
16:14
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
16:13
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
16:11
Politiet sigter BVB-komet for dommer-kritik
16:10
Priske: Flere SL-spillere kan begå sig i Belgien
16:05
Bo H. om Niels F-skænderi: De fik 200 frispark
16:03
Resultater - Pokalturneringen
16:02
Sampdoria-boss trækker sig efter arrestation
16:02
AC Milan - Casa dei Rossoneri
16:01
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
16:00
Brentford smed sejren i overtiden: Grusomt
15:59