LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Avis: Belgisk topklub vil have Paul Onuachu

| International | 12 kommentarer
Tøfting og KEP varmer op til pokal-finalen: Her er BIF´s 3 plusser
Slutter Stephan Andersens karriere her? FCK-keeper bliver båret fra banen efter grim skade
Mesterskabs-tømmermænd? FCM smadrer tamme løver med 4-0 - se alle målene her
FCK i Champions League, Solbakkens fremtid og FCM og det tabte guld - se hele XL-Debatten her
Mesterskabsafgørelse, Midtjylland-stryg og kampen om Europa League-pladserne: Se alle rundens Superligamål på to minutter her
Avis: Belgisk topklub vil have Paul Onuachu
Foto: Getty Images

Genk vil ifølge Het Laatste Nieuws byde stort på FC Midtjyllands Paul Onuachu. En anden belgisk avis melder Marcus Ingvartsen aktuel for midtjyderne.

Den belgiske topklub Genk er angiveligt ude efter FC Midtjylland-angriber Paul Onuachu.

Avisen Het Laatste Nieuws skriver, at Genk vil byde fem millioner euro – svarende til godt 37 millioner kroner – for FCM-angriberen.

Ifølge avisen rejste teknisk direktør Dimitri De Conde og økonomidirektør Filip Aerden til Danmark mandag for at forhandle med FC Midtjylland, men prisen har indtil videre været for høj til belgiernes smag.

Ifølge avisen Het Belang Van Limburg kan danske Marcus Ingvartsen komme i spil som en del af Onuachu-handlen.

Avisen skriver dog samtidig, at Ingvartsen også skulle være på blokken i Brentford, der jo som bekendt har samme ejer som FC Midtjylland.

FC Midtjylland har tidligere meldt ud, at Paul Onuachu skal skydes af til sommer.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

12 kommentarer

[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 16:42          
20-30 mio. + Ingvartsen, kunne blive en lækker handel for Midtjylland.

Lad os håbe på det, for det er drønærgerligt at se så ung en talentfuld angriber som Marcus sidde på bænken i hver kamp.
På et tidspunkt var ham meget tæt på at blive udtaget til Landsholdet, da han storspillede for FCN.
Rundsaven 17:11          
20-30 mio + ingvardsem??? Hahahahs... er det dig steinlein?????
Steph04 17:12          
Det er ikke utænkeligt at Genk kan sælge Trossard alene for 150-200 millioner, og det bliver vel næsten umuligt for dem at holde på deres profiler. Uden salg har de nok ikke råd. Deres dyreste indkøb nogensinde er Ingvartsen
madin 17:27          
Samatta kunne nok også være et salgs objekt når vinduet åbner. Hvis det skulle lykkes FCM at få Ingvartsen hjem, så kunne jeg forestille mig man slipper lidt for lange bolde, men igen man kan jo kun håbe.
FC Nordsjælland 17:31          
Jeg ved ikke rigtig hvad der er gået galt for Ingvartsen. Han storspillede for FCN, blev suveræn superligatopscorer, blev den mest scorende spiller på U-21 landsholdet nogensinde. Han blev beskrevet som en der havde hele pakken. Fart, dribleevner, et godt skud med begge ben, god på låget, god fysik, god i feltet. FCN filmede og dokumenterede hele forløbet da han røg af sted og var sikre på at det var en kommende stjerne.

Og lige pludselig hold han op med at score mål - trods masser af spilletid. På U-21 landsholdet er han også kun en skygge af hvad han var en gang.

Han er træningsnarkoman. Træner hver dag fra 7/8 - 16, går i seng hver aften kl. 22, spiser nærmest videnskabeligt - så det er jo ikke fordi han er doven el. lign.

Det kunne måske godt være en god idé med en retur til DK - det ligner dog at han skal have masser af spilletid for at komme på niveau igen. Her er jeg ikke sikker på, at FCM er den rigtige klub - de vil formentlig kræve præstationer fra dag 1, og det tror jeg ikke han kan levere.

Og ja, Ingvartsen er iøvrigt Genk´s dyreste køb nogensinde til 5 mio. Euro og de vil sikkert gerne have lidt for ham igen, så det begrænser jo feltet.

Og FCN - de skal nok til at holde et års tid længere på talenterne så de ikke hele tiden bliver solgt efter ½-1 års præstationer, men også prøver at opleve lidt modgang og hold der er indstillet på dem. Det burde medføre, at de er lidt mere rustet når de skydes af.
sune83 18:19          
Gælder det ikke rigtig mange af FCNs salg? De har store sæsoner har hjemme og ryger afsted til en flot pris. Derefter går de stille og roligt i stå og ender på bænken eller et reservehold et sted...
Euro2020herewecome 19:30          
Der er vel bare det galt med Ingvartsen at man ikke kan bruge Superligaen som målestok for hvor god man er i udlandet.

Lidt som at sige at en topscorer i Danmarksserien ikke nødvendigvis kan spille sig på holdet i Superligaen.
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj