Luk

Avis: Brasiliansk spids er alligevel klar på FCM

| 3F Superliga | 51 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

22-årige Marrony er blevet overbevist om, at et skifte til FC Midtjylland alligevel skulle være en god ide, fortæller det brasilianske medie O Dia. 

For knap en uge siden skrev det brasilianske medie Globo, at FC Midtjylland forhandlede med Atletico MG om den 22-årige angriber Marrony.

Sidenhen kunne samme medie meddele, at den brasilianske angriber havde fået kolde fødder omkring et skifte til sidste sæsons sølvvindere i 3F Superligaen. 

De kolde fødder er er dog blevet varmere igen henover weekenden, hvor Marronys rådgivere og Atletico-MG ifølge O Dia har fået overbevist angriberen om, at et skifte til FCM vil være godt for karrieren, og det derfor vil gøre være det værd i forhold til afsavnet til familien. 

Avisen skriver samtidigt, at FC Midtjylland og Atletico-MG skulle have en aftale på plads. 

Den lyder således, at midtjyderne betaler tre millioner euro nu her, mens der sendes yderligere halvanden millioner euro til Brasilien over de kommende to år. 

Endeligt vil aftalen indeholde en præstationsbetinget klausul, der i alt kan betyde, at aftalen løber op i 7,5 millioner euro - svarende til godt og vel 55 millioner kroner. 

Ifølge O Dia har midtjyderne tilbudt en kontrakt på fem år til Marrony. 

Han har ifølge Transfermarkt spillet 24 kampe og scoret fire mål i denne sæson for Atletico-MG.


Af Andreas Roesen

49 kommentarer

Motown 22:14          
Vi skal slet ikke ha ham, hvis det virkelig er sandt, at han er så meget i tvivl!
Chelsea Midtjyden 22:16          
Er aldrig glad for at hente en spiller der ikke 100% har lyst til at spille for klubben.. men hvis det virkelig bare er på grund af evt. savn til familien så er det trods alt forståeligt.

Er dog stadig skeptisk over et så vildt højt beløb
Scouser34 22:21          
Syntes er helt grotesk. Med sådan et beløb så forventer man jo at han scorer 2 kasser i hver kamp. Efter dansk standard er det helt ud i hampen. Havde han scoret 20 mål i 24 kampe i denne sæson havde det været noget lidt andet. Men 4 mål i 24 kampe. Det er ikke så mange penge værd. Jeg er endda fcm fan, men det her er helt ud i hampen.
Bolabrazil 22:23          
Det skal sgu prøves. Når der nu er eurolotto mønt i klubben, så skal de sgu ikke smides i banken og blive støvede. De skal investeres i bedre spillere med større talent. De koster mere og er et større sats. Til gengæld er der gevinst hvis han kan score over 15 på en sæson.
Vi har jo allerede fået finansieret guldminen og træningsanlæg. Nu skal der bruges penge på gode spillere så vi kan komme i top 50!
Scouser34 22:23          
Det er helt ud i hampen. Håber sgu de ved hva de gør. De penge får de sgu aldrig hjem igen.
Defensive Tunger 22:24          
Olsen225: manaman dy-dyy dy-dy-dyt, manaman dyt-dyt-dyt
Lørdag 4. december
Fredag 3. december