Luk

Avis: Brasiliansk spids er nu enig med FCM

| International | 65 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - PAOK
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,92 3,50 3,60
bet365 1,90 3,40 4,00

Den brasilianske angriber Marrony er nu angiveligt enig med FC Midtjylland om de personlige vilkår, og dermed mangler kun papirarbejdet for Atletico-MG-spilleren.

FC Midtjylland er de seneste uger blevet sat i forbindelse med den brasilianske angriber Marrony, og nu skulle skiftet være stort set på plads.

Den brasilianske avis O Dia skriver, at Marrony har takket ja til de personlige vilkår i den femårige kontrakt, som FC Midtjylland har tilbudt ham.

Atletico-MG og FC Midtjylland skulle også være enige, og derfor mangler nu kun papirarbejdet, før 22-årige Marrony kan kalde sig FCM-spiller, skriver avisen.

O Dia har den seneste uge beskrevet, at Marrony kom i tvivl om sit skifte til FC Midtjylland, men at han efter nogle dages betænkningstid er blevet overbevist om, at Superligaen er et godt skridt for ham.

Nu er han så altså angiveligt også enig i de personlige vilkår i en aftale, der sender ham til FC Midtjylland.

O Dia har tidligere beskrevet, at midtjyderne betaler tre millioner euro nu her, mens der sendes yderligere halvanden millioner euro til Brasilien over de kommende to år. 

Endeligt vil aftalen indeholde en præstationsbetinget klausul, der i alt kan betyde, at aftalen løber op i 7,5 millioner euro - svarende til godt og vel 55 millioner kroner.

 Atletico-MG skulle også have sikret sig en videresalgsklausul på 10 procent, forlyder det.

Marrony har i alt spillet 62 kampe for Atletico-MG, hvor det er blevet til 11 mål og fire assists.


Af Sara Margren

65 kommentarer

Scouser34 08:45          
Håber fanme fcm ved hva de laver. Ellers kan det blive en voldsom dyr fejltagelse. Men håber han brænder ligaen af. Vi mangler sgu en rigtig målsluger på holdet.
Esbjerg - fan 08:56          
55 mio. kr. for 1 spiller til suppen.

Vildt.
AC Gul 08:57          
Magtdemonstration af FCM!!!!
N10_bell 09:03          
Hvis man har sådan en pris burde man være starter hver gang. Ligner ikke så god en spiller i de videoer, man ser med ham.
Toon Toon! 09:04          
De seneste to sæsoner har han spillet 15 kampe som Centerforward jvf transfermarkedet. Og scoret 6 mål og lavet 2 assists.

I andre kampe har han spillet som kant.

Jeg ved ikke hvilke turneringer han har spillet og hvor mange minutter og sådan, men umiddelbart set statsene som CF spændende ud.
Ved's 09:04          
Er den pris set før i Superligaen? Synes FCM viser de tør satse stort. Men der kan jo kun være en Dansk mester. Spændende hvad der sker i FCK. (Så må vi gerne hive Kolinger BIF)
Deutschland seit 1981 09:06          
Jeg ved ikke hvad jeg skal synes om den her transfer:

På ingen måder peger hans stats på at han skulle være steget 4 mill EUR i værdi de sidste 12 mdr og YT compilations viser nu engang kun en meget lille sandhed.
Han ligner en rigtig brasilianer med god boldomgang og samba-moves.

Jeg ville næsten hellere bruge samme beløb på at hente Sørloth hjem.

Men denne transfer peger igen på at han forhåbentlig kan udvikle sig explosivt de næste 2 sæsoner og så skal skydes af for +100 mio DKK...

Men som sagt, så ser risk/benefit satme noget satset ud...
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar