Luk

Avis: Brentford afviser Emre Mor-aftale

| Championship | 33 kommentarer

Infoboks

Mirandes - Celta Vigo
Copa del Rey (23/01)
bet365 4,00 3,75 1,83
NordicBet 3,70 3,70 1,86
Oddset 3,85 3,75 1,85
YouBet 3,85 3,55 1,80

Brentfords forhandlinger om Emre Mor er ifølge B.T. afsluttet uden en handel, efter fodboldfolk både internt og eksternt har vendt tommelfingeren nedad, skriver avisen.

Emre Mor har været sat i forbindelse med et skifte til Brentford, men det skifte bliver ikke til noget.

Ifølge B.T. har der været forhandlinger mellem de to parter, men de er afsluttet uden en handel, selvom klubben angiveligt var overbevist om Celta Vigo-spillerens fodboldevner.

Agenter har ifølge mediet gjort Brentford opmærksom på deres skepsis over Emre Mor, ligesom de danske spillere i klubben eftersigende har ytret bekymring over at blive holdkammerat med Mor.

Emre Mor er udlejet fra Celta Vigo til Galatasaray, men den tyrkiske klub ønsker angiveligt at afbryde lejeopholdet, da offensivspilleren ikke har slået til.

Leeds og West Bromwich er også blevet sat i forbindelse med Emre Mor.


Af Sara Margren

33 kommentarer

ForSatan 09:05          
Noget af et ry han har, ham Emre Mor, hvis de danske spillere ytrer bekymring. Men Marcondes og Mathias Jensen må jo også kende ham indgående fra FCN.
matgali 09:05          
Forståeligt de danske spillere ikke gider have noget med ham at gøre, han personlighed er ækel og frastødende, han ender med at blive en byrde i længden for samfundet.
Ikke-en-bot 09:08          
@matgali

Jeg er med på han ikke virker som den mest professionelle spiller i verden, men ok, ligefrem ækel og frastødende på det personlige plan? Er det noget du kan uddybe?
Tingbørge 09:09          
De er da godt dumme dem der signer ham.
tue69 09:10          
Det er nu Viborg skal slå til.
Nerazzurri2011 09:11          
"En byrde for samfundet"

Med sådan en kommentar bør du fratages de rettigheder og pligter der følger med det, at være et voksent menneske. Jeg håber jeg tager fejl, og at du er 9 og har lånt din brors profil.

God dag i SFO
jenner4 09:11          
Ækel og frastødende ???? ligefrem. Nuvel han er en superdygtig spiller, men det kræver nok en træner, der kan håndtere ham og få det bedste frem i ham. Han er jo ikke ligefrem en holdspiller. De fleste klubber plejer dog gerne at ville have en spiller, der kan være kampafgørende. Husker stadig hans præstation imod FCK, hvor det halve FCK hold lå ned og slog i græsset efter han havde tørret dem.
Tirsdag 21. januar