Luk

Luk

Avis: Brighton er tæt på FCN-profil for 52 mio.

| 3F Superliga | 35 kommentarer

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (18/07)
Bet25 2,10 3,50 3,25
bwin 2,10 3,50 3,25
bet365 2,10 3,50 3,25

Brighton er eftersigende villige til at betale 52 millioner kroner for FC Nordsjællands offensivprofil Simon Adingra.

Et stort sommersalg er angiveligt under opsejling i FC Nordsjælland.

Ifølge den engelske avis The Telegraph har Brighton set sig lune på den ivorianske offensivspiller Simon Adingra, som Premier League-klubben eftersigende er villige til at betale op imod seks millioner pund for - svarende til cirka 52 millioner kroner.

Avisen skriver videre, at en handel skulle være så tæt på, at Adingra faktisk står på tærsklen til at skulle gennemgå et lægetjek i den engelske klub.

Spørgsmålet bliver, om 20-årige Simon Adingra kan få arbejdstilladelse i England, da nationen har indført en række skærpede regler for ansøgningsprocessen efter brexit.

Udenlandske fodboldspillere skal således optjene 15 point gennem et pointsystem, der er baseret på klubkampe, ligaens niveau, landskampe og internationale klubkampe.

Adingra lader umiddelbart til at få svært ved at optjene de 15 point, da han ikke har spillet hverken landskampe eller internationale kampe for FCN, mens 3F Superligaen blot giver seks point jævnfør reglerne.

Eftersigende er der særlige regler for yngre spillere, og derfor skal det blive spændende at følge udviklingen i Adingras potentielle skifte til Brighton.


Af Kristian Porse

35 kommentarer

Milano 12:10          
Hans potentiale er indiskutabelt, men virker stadig som en helt vild pris
Stankovic 12:10          
Har man ikke et ønske om sportslig succes i Farum?
Defensive Tunger 12:12          
Vanvittig imponerende hvis det lykkes for FCN. Både det at sælge til PL og til den pris. Det har jeg ærligt lidt svært ved at forstå at han skulle være værd på nuværende tidspunkt. Potentiale, jovist, men også en ret dyr ´lottokupon´.

Man skulle trods alt tro at han havde været lidt mere domminerende i SL, hvis man skulle have så høj pris og sende til så fin en adresse.
starks 12:13          
Hvis den pris er rigtig, så må man sige at Brøndby ikke fik i nærheden af nok for Lindstrøm. Lindstrrøm er da væsentlig bedre.
hey123 12:14          
Adingra er en god spiller, og med et fremtidigt potentiale. Han må også siges at være lyspunktet i en ellers trist sidste sæson.

Når det er sagt, så er det fandme imponerende hvis vi kan få 52 millioner for ham. Han er god, men på ingen måde uerstattelig, og han har slet ikke samme talent som vi har set ved en Kudus, Kamaldeen, Damsgaard, Skov-Olsen mv.

Fandme i orden hvis den bliver landet.
Taco mix 12:22          
Hvis den pris er rigtig, så må man sige at Brøndby ikke fik i nærheden af nok for Lindstrøm. Lindstrrøm er da væsentlig bedre.
Kan sagtens følge dig, men det er svært at sætte sådan op.

FCN har et bagland der er kendt for disse "diamanter" her, og derfor kan de tillade sig at sige nej.

Det er helt vildt hvor dygtige de er til at sælge.
Rossonero3 12:22          
Han har uden tvivl et vildt potentiale, og er blevet lidt overset af mange da resten af Nordsjælland holdet har været dårlige i år. Man må endnu engang bare tage hatten af for Nordsjællands talentarbejde, men samtidig må det være trist som FCN mand at se endnu et stjerneskud blive solgt inden han kan nå at brænde ligaen af.
Mandag 27. juni
Søndag 26. juni