Luk

Avis: Brøndby forbedrer sit tilbud til Jung

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

Ifølge B.T. har Brøndby forsøgt at lokke forsvarsprofilen Anthony Jung med et forbedret kontrakttilbud. Avisen skriver, at Jung har en deadline lørdag aften.

Brøndby og forsvarsprofilen Anthony Jungs fælles fremtid har i lang tid virket usikker, da forhandlingerne om en kontraktforlængelse har været i stå, da parterne har været for langt fra hinanden.

Onsdag er der flere meldinger om Jungs nuværende situation, da B.T. skriver, at Brøndby har tilbudt den 29-årige venstrebenede forsvarer en ny og forbedret kontrakt i sidste øjeblik.

B.T. har talt med Jungs agent, Klaus Gerster, der fortæller, at Jung allerede har to tilbud liggende - et fra Bundesligaen og et fra en 2. Bundesliga-klub, og nu har Jung ifølge B.T. så til lørdag aften til at beslutte sig i forhold til Brøndbys tilbud, da han angiveligt har fået en deadline.

Transfermarkt har tidligere onsdag berettet, at Jung er på vej til den tyske Bundesliga-nedrykker Werder Bremen, hvor der skulle være aftalt et lægetjek.

Anthony Jung kan se frem til et europæisk gruppespil, hvis han bliver i Brøndby, efter han og klubben tog det danske mesterskab.

Han har været i klubben på Vestegnen siden skiftet fra RB Leipzig i 2017.

 


Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

TheAfender 16:22          
Han vælger nok tyskland og 2. bundesligaen da presset vil være for stort i Brøndby, nu de pludseligt skal forsvare et mesterskab.

Spøg til side... Werder Bremen og 2. bundesligaen er bestemt heller ikke en dårlig liga, og hvis konen gerne vil hjem og finde et nyt hjem i vante tyske omgivelser er det vel en no brainer for Jung at vælge Werder bremen og være med til at spille dem op i Bundesligaen igen.

Håber han bliver i Brøndby, men 6 kampe i Europa er jo ikke det der kommer til at afgøre det for ham, da der er mere pres på i 2. Bundesligaen hver weekend end i superligaen, hvor der kun er 3-4 gode hold ud over Brøndby
Konsulenten 16:27          
Der er vel tale om minimum 8 kampe i Europa ?
siposip 16:29          
Hvis Werder Bremen passer tror jeg ikke han bliver i Brøndby. Det er en traditionsklub i Tyskland godt nok rykket ned, men for en 29-årig Tysker som ville få en klækkelig lønforhøjelse også er det nok svært at sige nej. Desuden vil han nærmest kun kunne skuffe i Brøndby efter den pragt sæson han har haft.
Cerezo 16:44          
Havde gerne set Brøndby beholde Jung men tror desværre også at han tager tilbage til Tyskland. Bliver sikkert svært for Brøndby at være med i forhold til løn m.m. og det er jo heller ikke sikkert at Jung kan få en ligeså god kontrakt hvis han venter et par år med at flytte hjem -han fylder trods alt 30 i år.
Bual 17:08          
Det er vel den største og måske eneste chance for at spille europæisk. Det må da trække lidt i ham.
Poder95 17:09          
Han er officielt Werder spiller :)
Figumdik 17:44          
Nu er det officielt at han skifter til WB.
Glæder mig at se at Brøndby prøvede at forlænge, men forstår ham godt. I det mindste er han ikke skiftet til FCK
Torsdag 17. juni