Luk

Avis: Brøndby-nordmand stadig varm i RBK

| International | 13 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 3,10 3,50 2,22
Oddset 2,90 3,45 2,30

Rosenborg er fortsat meget interesseret i at hente Brøndby-nordmanden Tobias Børkeeiet, skriver Adressaavisen.

Rosenborg er på udtalt jagt efter en midtstopper, og et af emnerne i klubben er Tobias Børkeeiet, der er røget ud i kulden i Brøndby IF.

Adressaavisen omtalte Rosenborgs interesse i Børkeeiet før jul, og nu melder den norske avis, at den norske storklub på ingen måde har givet op i jagten på den 22-årige spiller, der har gjort sig som central midt og midtstopper for Brøndby IF.

Interessen for Børkeeiet er intakt, meldes det, og det skal blive spændende at se, om Rosenborg lykkes med at lokke nordmanden ud af Carsten V. Jensens hænder.

Skulle det ikke lykkes skriver Adressaavisen imidlertid også, at Rosenborg har andre emner. Blandt andet den 22-årige HamKam-stopper Samuel Rogers.

Børkeeiet har været Brøndby-spiller, siden han skiftede fra Stabæk i 2019. Han har dog ikke været den store succes, og med tiden er han gledet ud af Niels Frederiksens hold.

Han er noteret for i alt 46 kampe for klubben.


Af Jonas Dalgård

13 kommentarer

hjemloes 12:24          
Sælg for satan, 10 tønder norsk råolie og en videresalgsklausul på 40%
Alerts 12:24          
Det er da vildt, hvis de har set sig lune på ham.

Det jeg har set, hvilket dog kun har været på TV, har bestemt ikke været imponerende.
LFC4Life 12:33          
Han har været ganske dårlig i Brøndby, men var ganske god i Norge. Han fik en alvorlig skade lige da han kom, så det første år var lidt ødelagt. Hvad han har vist siden, har dog stadig ikke været imponerende...

Sælg ham :-D Efter sigende gav Brøndby 10(!) millioner for ham. Kan de få halvdelen tilbage er det fint...
Zoaktree 13:04          
Jeg synes den er lidt svær, for han var jo vild i Norge, og Mensah udtalte også på et tidspunkt at han imponerer til træning. Og så skal vi huske på at det er få gange, at han har fået lov til at spille på sin naturlige position, også fordi Rado og Frendrup sidder tungt på pladserne.
Synes det er fint at sælge hvis vi kan få 80-90 % af det samme for ham, men kan også se ideen i at leje ham ud, eller holde ham i truppen som backup, indtil der bliver plads til ham.
a j o o b a 13:28          
Nogen gange lykkedes det bare ikke. Er heller aldrig blevet godt med Gammelby feks. Presset i Brøndby er også højere og forventninger store (nogen gange for store)

Synes også fans bedømmer folk hårdt ud fra en dårligt start. Asbjørn Sennels huskes for sin sløje start, men var fast mand da de vandt ´The Double´. Opfattelse er sjov størrelse
Unikum 13:36          
Jeg har længe været tilhænger af at Børkeeiet skulle videre i karrieren, hjem til trygge rammer i Norge hvor han kan bygge sig selv op igen. Desværre har en alvorlig skade forpurret hans tid i Brøndby. Jeg skrev i et tidligere indlæg at jeg havde svært ved at få øje på de kvaliteter hos Børkeeiet, som større klubber end Brøndby havde observeret, som eksempelvis Ajax.
- Med det i mente, må han jo have et stort potientiale og nogle kvaliteter som vi ikk har fået af se i Brøndby. Men knægten er ung og kan stadig nå at blomstre op, jeg tror et retur til Norge ville gøre gavn for ham.
Jeg håber på et snarligt salg da det vil komme begge parter til gode!
FjellabeNord 14:22          
Lett å ha meninger når man finner på sin egne fakta.
Tobias spilte 21 kamper for Stabæk i 2018. Han fikk 0 mål og 1 assist. Nummer 53 på NTB spillerbørs. Hvis det er å "være vild i Norge" er det lite som skal til for å imponere en danske.
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar