Luk

Avis: Brøndby vil af med Pavlovic og Fallenius

| 3F Superliga | 35 kommentarer

Infoboks

Brøndby sigter ifølge B.T. efter at komme af med Andrija Pavlovic og udleje Oskar Fallenius i januars transfervindue.

Brøndby kan meget vel gå et travlt transfervindue i møde i januar, hvor et salg af Mikael Uhre ligner den helt store føljeton.

Brøndby har dog ifølge B.T. også tænkt sig at trimme truppen, og det betyder angiveligt, at Andrija Pavlovic og Oskar Fallenius skal finde nye klubber.

Pavlovic har ikke scoret et mål i Brøndby-trøjen endnu trods 16 kampe i Superligaen, mens 20-årige Fallenius blot har fået fire indhop i ligaen.

Brøndby sigter ifølge B.T. efter at sælge Pavlovic, hvis der ellers kommer et acceptabelt bud, mens Fallenius umiddelbart skal udlejes - gerne til hjemlandet Sverige.

Jens Martin Gammelby og Tobias Børkeeiet ser også ud til at skulle væk fra Brøndby i januar.


Af Sara Margren

35 kommentarer

Højrestøvlen 12:02          
Det virker til at være en fornuftig plan. Måske også få Singh, Kvistgaarden, pyndt og skipper ud på lejeophold så de får senior bolds erfaring
MR. Buur 12:08          
Brøndby har haft en tendens til at sige "hov der er en Svensker/Nordmand - ham må vi købe" kvaliteten har altså været tynd og købet af Pavlovic er virkelig sløjt.
CharmanderSucks 12:12          
Hahahahahahahahaha
Åh nej..! 12:12          
Singh fortjener at få lidt mere spilletid…
Jegharenholdning 12:16          
Pavlovic var gratis men er nok for løn tung i forhold til kvaliteten.

Ved godt st det ikke vil falde i god jord hos Brøndby fansene men vi mangler at se et godt køb/god signing fra CV.

Der har været mange forbiere.
Unikum 12:26          
Pavlovic, Gammelby og Børkeeiet er drømme afgange! Kan alle 3 skippes i dette vindue ser jeg det som vellykket uagtet om man erstatter dem.
Derimod, hvis Uhre og Maxsø sælges, så skal der erstattes 1:1.

- Mine drømme signinger har længe været Asger Sørensen fra FC Nürnberg og Jens Odgaard fra Sassuolo, i øjeblikket udlejet til RKC Waalwijk. De to spillere ville kunne forstærke med det samme.
Kims100 12:31          
CV gør det rigtigt jeg husker fx kontrakter med: Blas, Heggheim, Tshiembe, Cappis som gør det fremragende derudover har CV lavet gentegning med Rado, NF og Divkovits ser spænende ud. Ja det er rigtigt at Pavlovic ikke har scoret, men jeg syntes heller ikke han bliver sat ordentligt i scene. Det er vel de færreste angribere som kan score når de modtager bolden midt på banen, med ryggen mod mål og med en modstander i ryggen.
Søndag 16. januar