Luk

Avis: Coronaramte Sverige udtager ekstra trup

| EM | 2 kommentarer

Infoboks

Sverige - Slovakiet
EM Gruppe E (18/06)
Oddset 1,82 3,50 4,80
bet365 1,83 3,40 4,75

Sverige har alligevel tænkt sig at indkalde en gruppe spillere, der skal træne separat fra EM-truppen, og som skal stå standby efter foreløbigt to corona-tilfælde.

Sverige har to corona-tilfælde i EM-truppen, og nu ser det ud til, at landstræner Janne Andersson indkalder en gruppe spillere til at være standby.

Spanien har indkaldt 17 spillere, der parallelt med EM-truppen holder sig i gang, efter de havde to positive corona-tests i truppen, og som kan blive udtaget i stedet for de smittede.

Nu ser Janne Andersson altså ud til at gøre det samme for Sverige, selvom han tidligere har afvist at gøre det, fordi han mente, at truppen var bred nok.

Det er normalt velinformerede Expressen, der har historien, men det er uvist, hvor mange spillere Sverige har tænkt sig at indkalde.

Det har været nogle dramatiske dage i den svenske landholdslejr. Først blev Dejan Kulusevski testet positiv - måske fordi han havde været med til en fest for nyligt - og efterfølgende viste det sig, at også Mattias Svanberg var smittet.

Ved onsdagens træning deltog Pontus Jansson så ikke, fordi han følte sig sløj, men det er uvist, om der er dukket flere positive tests op i Sveriges trup.

Janne Andersson holder pressemøde klokken 14.30, hvor Expressen forventer, at nyheden om et såkaldt reserve-landshold vil blive meldt ud.


Af Sara Margren
Torsdag 17. juni