Luk

Avis: Daniel Wass er enig med Marseille

| Ligue 1 | 8 kommentarer

Infoboks

Valencia - Athletic Club
La Liga (25/09)
Oddset 2,60 3,20 2,85
bet365 2,60 3,20 2,80

Daniel Wass er ifølge L'Equipe nået til enighed om de personlige betingelser med Marseille, der nu blot mangler at forhandle prisen på plads med Valencia.

I sidste uge erfarede B.T., at Daniel Wass takker nej til både Brøndby og FC København og således ikke vender hjem til 3F Superligaen i denne omgang.

Landsholdsspilleren har tidligere været sat i forbindelse med portugisiske Sporting og franske Marseille, og nu peger pilen for alvor i retning af sidstnævnte.

Den store franske avis L'Equipe skriver, at Wass er enig med Marseille om en kontrakt, men at Ligue 1-klubben fortsat forhandler med Valencia om prisen for danskeren.

Tidligere har det været fremme, at Valencia kræver i omegnen af 15 millioner kroner, så det virker bestemt ikke usandsynligt, at Marseille kan få det sidste på plads.

32-årige Wass kender fransk fodbold fra sin fortid i Evian, hvor han spillede 147 kampe fra 2011 til 2015.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

drengenefra18821 13:30          
Fedt skifte for Wass
Det hele handler ikke om dig! 13:36          
Det er sgu ikke dårligt! Det er et godt skift af Wass.
Mac2907 13:58          
Fuldstændig enig med tråden, et virkeligt godt skifte. Han er stadig lysår for god til at spille i SL, og skulle vel også have haft en lønpakke som "sprængte banken" og sætte en SL-klub under et gevaldigt økonomisk pres. Kunne Wass i det hele taget mentalt indstille sig på at tage rundt på mini-stadions i lille DK med få tilskuere langt fra et lydinferno som i de store ligaer…..
brugerx 14:12          
Ja, det smager også at noget mere end FCK/BIF
JesusChrist 14:27          
Fint skifte. Håber han kommer ind at spille på midten istedet for ude på backen. Han gør det fint på backen, men jeg synes det er lidt spild af hans talenter at isolere ham derude. Hvis Eriksen ikke fortsætter med qt spille, ser jeg også gerne at Wass bliver rykket ind på midten på landsholdet
haraltidret 15:47          
Fuldt forståeligt at Wass fravælger Brøndby og FCK når en klub som Marseille byder sig til.
Strategy 15:48          
Wass skal sgu da ikke spille på midten - eller endsige i nærheden af det - på landsholdet. For det første er han langt fra at være god nok til at kunne udfylde den plads som Eriksen har der. For det andet så har Danmark systemet på plads til at spille uden Eriksen (3-4-3) og der er både Jensen og Nørgård foran ham i køen når der skal findes en erstatning for Højbjerg og Delaney.

Jeg køber gerne at han isoleret set er bedre på den centrale midt, men det bedste for Danmark er da at han får fast spilletid på højre back, for det er den rolle han får på landsholdet.
Fredag 24. september