Luk

Avis: Dortmund vil have Bellinghams bror

| Bundesliga | 16 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Bayern München
Bundesliga (04/12)
bet365 3,80 4,20 1,83

Dortmund er ifølge Sport Bild interesseret i at hente Jude Bellinghams 16-årige lillebror. Han gør sig fortsat i Championship-klubben Birmingham.

18-årige Jude Bellingham kan være på vej til at få selskab af sin 16-årige lillebror Jobe Bellingham i den tyske storklub Dortmund.

Det skriver Sport Bild, der mener at vide, at Bundesliga-klubben forsøger at hente Jobe Bellingham, der spiller kant for Birminghams ungdomshold.

Han har tidligere været inde at snuse til førsteholdet med bænkpladser, men endnu er det altså ikke blevet til debut.

Og det kan altså være, det ikke når at ske, før Dortmund slår til. Dortmund skulle således være overbevist om Jobe Bellinghams kvaliteter, ligesom det heller ikke skulle være skidt for Dortmunds forhold til Jude Bellingham, hvis man henter lilleror Jobe.

Indtil videre har det været et godt bekendtskab mellem Jude Bellingham og Dortmund, siden han kom til i 2020.

Det er nemlig blevet til hele 60 kampe, syv mål og ti oplæg.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

Østjyden 12:03          
Også et stort talent. Kan det lykkes, bliver det måske også muligt at holde på Jude lidt flere år.

Reyna- Moukoko - Jobe
Jude

Så er den offensive diamant på plads for det næste årti. I mine drømme :-)
Desperados 12:24          
Interessant marked i England. Uden tvivl verdens dyreste, men ikke mindst kan man opstøve mange unge spillere derfra til et par håndører. Og ikke en gang Manchester United kan finde ud af at bruge Jadon Sancho. Så er det klart, at de yngre spillere i England også opgiver at finde vej til spilletid, fordi forventningerne er høje + at man også køber ret heftigt ind.

I Dortmund er forventningerne også høje, men man har oftest en plan med de unge spillere, som kommer til. Det var altid givet, at Jadon Sancho og Bellingham skulle ind og spille fast, og det skete ret hurtigt endda.
Bosse1983 19:31          
Interessant marked i England. Uden tvivl verdens dyreste, men ikke mindst kan man opstøve mange unge spillere derfra til et par håndører. Og ikke en gang Manchester United kan finde ud af at bruge Jadon Sancho.

Hvilke "mange" spillere kan man hente til et par håndører? Det er vist et tilfælde af en, to, mange.
Hvad betyder "ikke engang Manchester United"? De er ikke just kendt for at være gode til at integrere talenter og deres træner er et skvadderhoved. Adskillige klubber har vist sig væsentlig mere kompetent i den øvelse.
Desperados 19:43          
Jadon Sancho
Rabbi Matondo
Bellingham
Xavier Amaechi
Clinton Mola
Jamal Musiala

Her var der 6, som du kan tage fat på. En, to, tre, fire, fem, seks, mange. Og ingen af dem har været særlig dyre. Bellingham er i dagens marked jo et kæmpe kup. Allerede spillet flere førsteholdskampe for Birmingham i en alder af 17 år.

Og med det massive pres som kommer på hold som Newcastle lige nu, så øges puljen mere forhåbentlig.
Vincent Gigante 20:16          
Jadon Sancho
Rabbi Matondo
Bellingham
Xavier Amaechi
Clinton Mola
Jamal Musiala
Du kan føje Gnabry, Arrey-Mbi, Angelino, Nmecha m.fl. til den liste.

På trods, at nogle engelske juveler bliver plukket af bl.a. Bullien her og der - så har de engelske talenter sjældent fået så meget spilletid i PL, som de gør p.t.

Foden, Alexander-Arnold, Mount, Greenwood, Saka, Smit-Rowe, Calvert-Lewin, Rice, James, Barnes m.fl. er jo alle profiler og forholdvise sikre startere på deres respektive klubhold. Og der er SÅ mange unge spillere, der er på vej frem.

Engelsk talentudvikling har aldrig været stærkere eller bedre. Til gengæld har den tyske talentudvikling igen lullet sig i søvn - og skal holdes i live af bl.a. spillere som Musiala og Gnabry, der har fået deres fodboldopdragelse på de britiske øer. Musiala skulle endda nationaliseres først.
Desperados 20:22          
Tyskland har heller ikke så meget at bevise i forhold til England kan man vist rolig sige...

Senest blev Tysklands U21-landshold Europamester. Jeg tænker ikke, at det går helt så skidt for Tyskland, men det er selvfølgelig klart, at A-landsholdet er gået lidt i stå efter at have været verdens bedste. Der sker jo af og til et generationsskifte, som kan koste på den korte bane.

Vi kan dog godt blive enige om, at England har fået sendt flere unge spillere på banen, men jeg tvivler på, at hold som City eller Newcastle vil få sværere ved det i forhold til forventninger. Jadon Sancho er jo nærmest vildt, at han ikke har fået chancen endnu. Havde det været i Bayern, så var han første mand på holdkortet. Prisen burde jo retfærdiggøre det.
Vincent Gigante 20:34          
Senest blev Tysklands U21-landshold Europamester.
Det argument fremfører folk, jeg kender, også.

Tyskland spillde jo elendigt i første havldel af den turnering - og var meget heldige med at gå videre mod DK på straffe.

Dertil nævner fodboldeksperter også, at Frankrig, England og andre lande har SÅ stærke U-21 spillere, at mange er indlemmet i A-trupperne - hvorfor de respektive U-21 trupper er tilsvarende svagere.

Du så også til EM, hvor overlegne det engelske A-landshold var i den direkte kamp mod Tyskland. Engelsk bold er p.t. i større fremgang end den tyske . som Flick og andre gode kræfter, dog kan få på ret køl igen.
Mandag 29. november