Luk

Avis: FC København vil sælge Santos

| 3F Superliga | 45 kommentarer

Infoboks

AGF - FC København
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 2,47 3,35 2,80
Oddset 2,45 3,55 2,80
bet365 2,35 3,50 2,80

FC København har ifølge Ekstra Bladet sat den uruguayanske angriber Michael Santos til salg.

FC København solgte for nyligt forsvarer Sotirios Papagiannopoulos til AIK i Sverige, men han er ifølge Ekstra Bladet ikke den eneste spiller, som FCK gerne vil af med i dette transfervindue.

Avisen skriver nemlig, at Ståle Solbakken har sat angriber Michael Santos til salg, da han er en af de spillere, som kan indbringe 'et pænt beløb'.

27-årige Michael Santos kom til FCK så sent som sidste sommer, da Solbakken og co. hentede angriberen i Malaga.

Han har indtil nu spillet 36 kampe, scoret ni mål og stået for fire oplæg, men nu lader det til, at han skal videre i karrieren.

FCK-truppen tæller blandt andre Kamil Wilczek, Jonas Wind, Mohamed Daramy, Mikkel Kaufmann i angrebet. 

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård

45 kommentarer

Jranja 09:10          
Virker fint.. Han passer ikke ind, og er vel egentlig ikke god nok..
DameNdoye 09:13          
Sålænge man henter en erstatning, så gør det ikke mig det store. Santos har gjort det okay, når man ser på hans snit og hvem han har scoret imod, men jeg tror godt man kunne få en angriber der ville passe bedre til vores måde at spille på.
Bløde babser 09:17          
Med Wind tilbage og Wilczek inde skal man vel ikke bruge en erstatning.
Der er jo også Daramy og Kaufmann der skal have spilletid.
Man skal vel hellere bruge pengene på en kant i stedet.
DameNdoye 09:18          
Ja, jeg kan leve med vi bruger pengene på en højre kant istedet. Jeg synes vi er stærke nok på venstrekant med Fischer og Falk
Inter-fck 09:20          
Man må håbe at ståle ser noget andet på træningsbanen end man gør bag en tv skærm til FCK´s kampe. FCK´s transfer vindue har været bekymrende stille (med tanke på at man ikke landede Sisto). Slutspillet var en fiasko af de helt store, og der er ikke råd til endnu en sæson i SL uden mesterskab.

Intet tyder på at skaderne til bærende spillere pludseligt vil ophøre, så der må gerne snart komme nogle store handler i hus. CB (gerne til startopstillingen) . Og hvis man vælger at sælge ud på andee positioner - som her med Santos, så må der gerne komme en forstærkning til det offensive som presser på til en startplads.
bub 09:22          
Gad vide hvad man kan få i kassen på et salg? Jeg er meget enig, han passer ikke rigtig ind. Lad os få en spiller ind med noget fart!
Esrever 09:42          
Argh, jeg synes egentlig Santos er fin nok til bredden og som en profil der er anderledes end vores andre angribere men stadig brugbar som en del af den samlede taktiske schweizerkniv. Han har et kortere antrit end mange andre, en god aggressivitet, fin målnæse og samtidig er han stadig en trussel på både høje og flade indlæg.
Ender vi med at beholde ham er det ikke skidt så længe han er motiveret. Kan man få en god højrekant/10´er i stedet med fart, 1-mod-1 færdigheder og et godt venstreben kan han selvfølgelig blive et salg værd.
Fredag 23. oktober
Torsdag 22. oktober