Luk

Avis: FCK bød 100.000 kr. for VFF-træner

| 3F Superliga | 45 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Helsingør
Træningskamp (20/01)
bet365 1,20 6,50 9,00

Ifølge Ekstra Bladet lød FC Københavns bud på Viborg-cheftræner Jacob Neestrup på 100.000 kroner. FCK jagter Neestrup som assistent til Jess Thorup.

FC København har tidligere været meldt meget interesseret i at hente Viborgs cheftræner Jacob Neestrup som assistenttræner til Jess Thorup, men et 'fornærmende lavt' bud skulle ifølge B.T. være blevet afvist.

Mandag skriver Ekstra Bladet så, at det bud lød på 100.000 kroner, og derfor er parterne ifølge avisen altså enige om at være uenige om prisen umiddelbart.

Ifølge avisen har Neestrup ikke tænkt sig at tvinge et skifte igennem, fordi han skulle være meget glad for, at Viborg gav ham chancen sidste sommer.

32-årige Neestrup har tidligere været i FCK, hvor han var assistenttræner for Ståle Solbakken, ligesom han har været i klubbens ungdomsafdeling.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård

45 kommentarer

Kong Dario 09:13          
100 tkr er et fornærmende lavt bud hvis det er sandt - det er jeg enig i.

Viborg er formentlig Superliga klub næste sommer, så jeg tænker ikke Neestrup har travlt.
Fields 09:21          
Ifølge avisen har Neestrup ikke tænkt sig at tvinge et skifte igennem, fordi han skulle være meget glad for, at Viborg gav ham chancen sidste sommer.

God stil i en branche, hvor man ellers ikke skal forvente noget af nogen. Det er selvfølgelig en formildende omstændighed for Neestrup, at det går helt kanon, og at han har et godt samarbejde med Fredberg, som henter den type spillere ind, som Neestrup peger på.

Selv hvis Viborg lå i midten af rækken, og det ville være mere tåleligt at miste Neestrup, så ville det stadig gøre ondt. Nu har man endelig (!) taget en radikal beslutning om at lave en klar sportslig strategi mht. spillestil, ungdomsfodbold mm., og til at implementere denne strategi gav man en 32-årig u19-træner chancen for at være cheftræner i en top 16-klub i Danmark.

Det ville være så latterligt, hvis en tilfældig Solbakken-fyring af en tilfældig midlertidig sportslig ansvarlig i William Kvist og det ældste greb-efter-halmstrå-trick med at hente én ind med klub-DNA til at støtte den nye cheftræner lige skulle gå ud over et VFF i mest positive opsving i mange år.
dgh1896 09:22          
Buddet på de 100.000 kroner skal selvfølgelig ses i lyset af funktionærkontrakten, hvor Neestrup kan være ude af klubben med en måneds varsel.

Hvis det er rigtigt at Neestrup ikke ønsker at tvinge skiftet igennem (læs: ikke bare opsiger sin kontrakt), så er det godt nok en mand med en imponerende moral.
Afløseren 09:28          
Det er også et flot arbejde Neestrup har lavet i Viborg indtil videre. I den forbindelse må man også rose ledelsen i Viborg for at tage chancen med Neestrup og, ikke mindst, holde på ham selvom oprykningen glippede sidste sæson.

I forhold til en eventuel tilbagevenden til København, så kan der jo være familiære forhold der spiller ind. Jeg håber dog at han bliver i Viborg for det ser rigtig spændende ud det han har gang i derovre.
Ayelads 09:29          
Det er så ulækker en arrogance ps&e optræder med. Fuck alle FC klubber.
Rundsaven 09:36          
@Ayelads

Ikke drikke rensebenzin fra morgenstunden.
KennethF 09:38          
Buddet på de 100.000 kroner skal selvfølgelig ses i lyset af funktionærkontrakten, hvor Neestrup kan være ude af klubben med en måneds varsel.
Ved vi, at han kun har en måneds opsigelsesvarsel?
Tirsdag 19. januar