LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Avis: FCK og FCM lurer på Jonas K.

| International | 39 kommentarer
Portræt af Ruslands største klub: De har råd til at købe stort set hvem som helst
Holse: Jeg er ikke i så godt humør lige nu, men det går over
Ståle: Vi har en del spillere, der ikke spiller op til niveau
Zeca: Vi ved, at vi kan skabe resultater med støtten på hjemmebane
Bjelland: Vi skal være bedre til at skabe noget offensivt
Avis: FCK og FCM lurer på Jonas K.
Foto: Getty Images

FC København og FC Midtjylland er ifølge BT interesserede i Jonas Knudsen, hvis kontrakt med Ipswich udløber efter denne sæson.

Jonas Knudsen skiftede i 2015 fra Esbjerg til Ipswich, hvor han siden da har spillet et hav af kampe for den engelske klub.

Landsholdsbackens kontrakt med Ipswich udløber efter denne sæson, og han har ifølge BT bejlere fra toppen af den danske Superliga.

Avisen meddeler, at FC København allerede har taget kontakt til Knudsens agent, men at et eventuelt fremtidigt samarbejde kræver, at FCK sælger en af holdets nuværende backer.

Ifølge avisen viser de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland også interesse for den 26-årige back, der står noteret for seks A-landskampe.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

38 kommentarer

puting kuneho 10:29          
Tvivler på at han skifter til fcm... Han er Esbjerg dreng med stort E. Kian tog turen. Men han kommer jo så også fra grindsted og valgte pengene
Kajus 10:32          
Flere lange indkast i Superligaen.... Suk.
Foggy 10:32          
Er Esbjerg og FCM rivaler da? Fodboldmæssigt er de på to vidt forskellige hylder.

I FCM skal han sandsynligvis spille wingback eller som en del af tremandsforsvaret. Måske han passer bedre ind i FCK´s firebackkæde. Her er Boilesen dog en konkurrent til pladsen.

Han bør kunne finde en klub i udlandet.
Dr.JoeDoe 10:34          
Han ligner dog mere en FCM end FCK mand.
Men måske Ståle er blevet inspireret af Horsens får fremtiden, og vil bruge Knudsen til de lange præcise indkast. Spændende at se hvad det bliver det, om ikke andet lyder det til der er fine muligheder når hans kontrakt udløber.
thomasjn 10:37          
Synes egentlig ikke han passer oplagt til nogen af dem. I FCM spiller de med wingbacks og det er han ikke. Så skal han være venstre stopper på samme måde som Novak var det, men det synes jeg heller ikke er oplagt. FCK har også tradition for en noget anden type, men han passer bedre i en 4-4-2.
MadsLeb 10:41          
Var de gule først med ideen? Jeg husker da FCK´ lange indkast i William Kvists unge dage.

Forskellen er, at FCK brugte det som et ekstra taktisk element. ACH og FCM har jo mere eller mindre langt deres taktik og spillestil efter de lange indkast.
puting kuneho 10:41          
Foggy på fan plan er de... Det har vidst rod fra ishockey rivaliseringen mellem Esbjerg og herning... Flere af spillerne, de rigtige efb drenge. Er med på den vogn.
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj