Luk

Avis: FCK vil have 37 millioner for Daramy

| International | 38 kommentarer
Avis: FCK vil have 37 millioner for Daramy
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - FC København
3F Superligaen (23/02)
bet365 6,00 4,50 1,50
NordicBet 5,85 4,25 1,54
Oddset 6,30 4,50 1,50
YouBet 6,10 4,35 1,57

Der er ifølge Ekstra Bladet stor interesse for det 16-årige FCK-talent Mohamed Daramy, der angiveligt følges tæt af RB Leipzig.

For nylig fik bare 16-årige Mohamed Daramy debut for FC København, da den unge offensivspiller kom ind fra bænken og scorede i løvernes pokalkamp mod Viby, hvorved han blev den yngste målscorer i klubbens historie.

Søndag skriver Ekstra Bladet, at flere europæiske storklubber i længere tid har holdt øje med offensivtalentet, der mandag scorede to gange for FCK's reserver i nederlaget til Brøndby. 

Ifølge avisen har tyske RB Leipzig udvist størst interesse, og søndag skriver Ekstra Bladet så, at FCK vil kræve en pris på op mod 37 millioner kroner, hvis Daramy skal sælges nu.

Skulle det ende med at blive en realitet, vil Daramy blive den dyreste spiller under 18 år, der nogensinde er solgt fra dansk fodbold. 

I sommeren 2017 solgte FCK Victor Jensen til Ajax for omkring 27 millioner, mens RB Leipzig i januar betalte omkring 16 millioner for Mads Bidstrup.  

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Casper Dalsten

38 kommentarer

turbocharlie666 09:42          
Ja kom endeligt af med de største talenter til udlandet altid :(

Det er trist at se, at dette sker så ofte og de dermed aldrig når at slå igennem i superligaen først. Men måske det er bedst for deres udvikling, at komme udenlandsk, ja jeg ved det ikke.

Men en vild pris, hvis de ender med at få 37 mio for en 16 årig knægt.
JakobFC 09:55          
Hvis Daramy ryger til udlandet inden han bliver 18 så ser det vel svært ud med at opnå dansk statsborgerskab, så forhåbentlig har han is i maven. Det ser også ud til at han kommer tættere og tættere på førsteholdet lige nu, så alt i alt virker det som en meget risikabel transfer at springe ud i.
bruger 170084 09:56          
37 mio kr for en dansk knægt er historie!
ViborgVFF 10:01          
...den vigtigste interessent her er vel spilleren selv - og de vil alle og en gerne ud i det store udland - til bedre ligaer, flere tilskuere, større klubber, markant større lønninger - så det er og bliver danske klubbers lod at være udviklingsklub for de største talenter.
Lidt li´som et stort talent i fx Silkeborg hjertens gerne skifter til FCK

FCK er en stor klub herhjemme - men sammenlignet med Tyskland er de vel at betragte som en sub-top klub ... i 2. bundesligaen - målt på de fleste parametre - så hvis et stort talent kan skifte til Leipzig bør ingen stå i vejen for et sådant eventyr.
tofod 10:04          
37 mio, det lyder som om de ikke har den store interesse i at sælge, med mindre nogen springer banken og det er godt. Hvis man får et bud på 37 mio, og han gerne vil prøve skiftet, så er det jo sindsygt mange penge, for en ung spiller der ikke vil mangle i truppen. For de penge kan man købe en ekstra topangriber og betale hans løn i hele kontraktperioden.

Hvis man kun kan finde et brugbart talent, så har man selvfølgelig et problem i FCK, men hvis der er 3-4 spillere med potentiale til at blive førsteholdsspillere hvert år og bare en af dem lykkedes med det, så betyder det ikke det helt store at man sælger et kæmpetalent i ny og næ, selvom det selvfølgelig er sjovest se dem slå igennem for FCK inden de tager ud.
Radka 10:44          
I forhold til dansk statsborgerskab, har drengen ikke boet her stort set hele sit liv?
JakobFC 10:49          
jo det har han, men jeg tror hans situation er lidt ala Sisto, hvor at han ikke er født her og derfor er nødt til at søge om det når han er fyldt 18. Jeg mener at han skal være bosiddende i DK når han søger, men jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke ved om det er tilfældet. Synes bare at jeg husker at det var det der skete med Sisto.
Lørdag 22. februar
Fredag 21. februar