Luk

Avis: FCM præsenterer Marrony mod SIF

| International | 27 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - PAOK
Europa Conference League Slutspil (17/02)
Oddset 1,92 3,50 3,60
bet365 1,90 3,40 4,00

En lang transfersaga får sin ende fredag, hvor brasilianske Marrony bliver præsenteret som ny FC Midtjylland-spiller. Det skriver B.T. 

De seneste uger har der floreret flere rygter om, at FC Midtjylland henter 22-årge Marrony fra brasilianske Atletico Mineiro. 

Claus Steinlein fortalte til Discovery, at der sjældent er røg uden ild og indikerede dermed, at der var noget om snakken. 

Nu skulle aftalen ifølge B.T. da også være faldet helt i hak. Avisen skriver, at FC Midtjylland præsenterer den brasilianske angriber fredag i forbindelse med holdets kamp mod Silkeborg. 

Tidligere har det forlydt, at prisen ville være i omegnen af 22 millioner kroner nu, mens yderligere 11 millioner kroner skulle falde om et år. 

B.T. skriver, at beløbet bliver på 30 millioner kroner. Uanset hvad er der tale om transferrekord for midtjyderne, hvis dyreste transfer hidtil var cirka 22,5 millioner kroner for Sory Kaba. 

Transferen er ifølge Ekstra Bladet blevet forsinket, da Marronys kæreste er højgravid, og der skulle derfor en række praktiske ting på plads. 


Af Andreas Roesen
Tirsdag 25. januar
Mandag 24. januar