Luk

Avis: FCM vil have 90 mio. for Onuachu

| International | 96 kommentarer

Infoboks

West Ham - Genk
Europa League Gruppe H (21/10)
Oddset 1,37 5,20 7,20
bet365 1,36 5,00 8,00

Ifølge den belgiske avis Het Laatste Nieuws kræver FC Midtjylland 90 millioner kroner for Paul Onuachu, og det vil Genk ikke gå med til.

De belgiske mestre fra Genk meldes særdeles interesseret i FC Midtjyllands Paul Onuachu, men noget tyder på, at parterne ikke kan blive enige om en pris.

Ifølge den belgiske avis Het Laatste Nieuws kræver FC Midtjylland 90 millioner kroner for den store angriber, og det går belgierne ikke med til.

Klubberne har angiveligt forhandlet i noget tid, men Genk mener ifølge avisen, at prisen for den 25-årige angriber er for høj.

Ifølge Het Laatste Nieuws har FCM's priskrav fået Genk til at kigge på andre alternativer til angriberpositionen.

Andre belgiske klubber, Anderlecht og Club Brugge, har angiveligt også vist interessere for FCM-nigerianeren.


Af Mikkel Nøhr

95 kommentarer

fck=guldet 08:36          
haha vidste godt de er småtosset derover på heden, men
det der er sindssygt !
Blokvogn 08:38          
Kom nu FCK, køb ham og vis hvem der bestemmer i Danmark, et scoop på midten.
BBR 08:41          
Hahaha dejligt med et godt morgengrin!
schmede 08:43          
Fandme nej, vil ikke eje eller have det skrummel :-) Vanvid hvis en klub vil smide 90 mill efter ham, men så igen, det er set før.
Densestar7430 08:43          
Haha jeg kunne godt forestille mig, at den første pris FCM har nævnt var omkring de 90 mio. for at se hvor langt de kunne presse den. Dog tror jeg også FCM er ved at være klar til at tage imod det halve.

+45 mio. så er lange Paul long gone.
NH19Vejle 08:44          
90 mio virker ude af trit med virkeligheden.
Lange-John har nogle klare kompetencer i boksspillet foran mål, men ligner en almindelig 2. divisionsspiller i det åbne spil.

Hans spidskompetence koster penge, for Onuachu er jo garant for en håndfuld mål, selv på et højere niveau som i den bedste belgiske liga. Men ikke så mange penge.
Mon ikke en uvildig ville vurdere ham til mellem 45-60 mill ??
ulricht 08:45          
Fint at hæve hagen og lægge vægt på, at danske klubber også skal have nogle af de penge, der er i fodbold.

Når teenagere næsten uden førsteholdserfaring fra diverse lande i Europa og Sydamerika kan koste +200 millioner, eller middelmådige spillere fra en række lande også startes i pris ved det niveau, så kan en topangriber fra DK da også komme op i et fornuftigt beløb. Hvis han får succes i sin nye klub, er han på 1 år det dobbelte eller mere værd.

At en forhandling så måske sænker udgangspunktet en smule og kan indebære noget præstationsbonus er nu, som det er. Men super at FCM sammen med FCK går forrest i at kræve penge for deres spillere i stedet for at lægge sig fladt ned og lade sig udmanøvrere af belgiere eller lignende.
Torsdag 21. oktober