Luk

Avis: FCN-profil afviste Leverkusen i januar

| International | 4 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Viborg FF
Superligaen Grundspil (18/07)
Oddset 1,77 3,80 4,30

FC Nordsjælland accepterede ifølge B.T. et bud fra Leverkusen på Kamaldeen Sulemana i januar, men angriberen ville ikke til den tyske klub.

Kamaldeen Sulemana ventes at blive FC Nordsjællands næste store salg, og klubben kunne have solgt angrebsprofilen allerede i januar.

I hvert fald skriver B.T., at FCN accepterede et bud fra tyske Bayer Leverkusen i januar, men at det var Sulemana selv, som afviste skiftet.

Avisen skriver, at det bud, FCN takkede ja til, var på cirka 75 millioner kroner, men at Sulemana takkede nej, da bejlende agenter angiveligt fortalte ham, at han kunne ende i langt større klubber, hvis han ventede.

19-årige Sulemana ventes at forlade FCN denne sommer, hvor Ajax og Manchester United meldes som de mest oplagte bejlere.


Af Mikkel Nøhr

4 kommentarer

hollie 08:39          
Vild pris. Han er jo det dobbelte værd.
BifUnited 10:53          
Ville jo være perfekt at komme til en klub som Leverkusen, der ville han få fast spille tid. Og ville være et step op i forhold til FCN. Et år eller to der også videre. Ryger han til en stor klub nu, kommer han sikkert til at sidde på bænken... Dårlig rådgivning, men er jo med fodbold nu om dage, det er pengene der tæller og ikke spillerens karriere.
Adamantium_1 11:42          
Leverkusen kan være et fint springbræt og klub til at udvikle sig i.

Det er Moussa Diaby fra PSG, Havertz, Brandt, Leon Bailey, (Leno) Wirtz m.fl. gode eksempler på.

En række af Leverkusens talenter falder dog igennem, når de bliver solgt videre - eller gror bare fast hos Leverkusen. Havertz er en af de ganske få fra Leverkusen, som jeg forventer kan få større succes uden for pilleklubben.

Men det er heller ikke en klub i voldsom fremgang. Bayern, Dortmund og Leipzig er alle over Leverkusen, der på en god sæson kan nærme sig den gyldne 4. plads.

De mange penge fra salgene af Havertz har Leverkusen ikke investeret endnu af den simple årsag - at de har svært ved tiltrække gode spillere og profiler.

Var Kamaldeen skiftet I januar, skulle han nu træne under ny træner. I bagklogskabens meget klare lys, har det været fornuftig vejlednin, han har fået - der er nogle bedre muligheder for Kamaldeen. Så som Ajax, hvor jan jo også har Kudus til at hjælpe sig.
Mangdal85 19:40          
Jeg har godt nok svært ved at se FCN sælge ham til kun 75 millioner. Det lyder som en kæmpe and. Han bliver klubbens største salg nogensinde, og ryger ikke for under 100 millioner
Søndag 20. juni