Luk

Avis: Flere asiatiske klubber vil købe OB'er

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 1,95 3,40 3,60

OB-forsvareren Jonathan Khemdee har interesse fra både thailandske og japanske klubber, erfarer Fyens Stiftstidende.

19-årige Jonathan Khemdee har kun spillet en enkelt kamp for OB's førstehold, men alligevel er der angiveligt stor interesse for den unge midtstopper under mere eksotiske himmelstrøg.

Khemdee, der er fra Thailand, har ifølge Fyens Stiftstidende nemlig interesse fra både thailandske klubber og et par J-League-klubber, der skulle have meldt sig som interesserede købere.

Ifølge Fyens Stiftstidende ligger prisen på 7,5 millioner kroner for spilleren, som for nylig debuterede for Thailands U23-landshold og siden er blevet udtaget til A-landsholdet, og det har altså gjort ham til en interessant herre i Asien.

Spillerens agent Caglar Koycu udtaler til avisen.

- Der er en del klubber, som holder øje med ham - både klubber i Asien men også store adresser i Europa. Jeg håber da, at han kan slå transferrekord i klubben med det potentiale, han besidder, siger agenten.

Khemdee har kontrakt med klubben til 2023.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

Socialistens 16:42          
7,5 millioner for Khemdee, det ville være årets bedste salg i superligaen :D!
1939 17:28          
Måske en spiller man skulle give chancen. Når vi tager i betragtning af de spillere der til rådighed, samt disse nuværende niveau. Jeg mener Østrøm og Khemede ville være lige så gode som Kasper Larsen.
Odense Bk 17:53          
1939

Enig. Det er spild af tid at bruge spillere som AJA og KL, når der er unge dygtige spillere til rådighed
MikkelR2000 18:33          
Vil rigtig gerne se Østrøm eller khemdee ved siden af tverskov de ser gode ud i det vi har set fra dem på den plads(tænker også akademi kampe)
guldtilOB 18:59          
Han burde have fået muligheden for kampe for længst. Odense har jo ikke en ærlig forsvar spiller af nogenlunde kvalitet. Den uforståelige svensker kan åbentbart ikke lide unge spillere.
For det er vildt hvis de unge er dårligere end dem der er på banen. Det jo rent KEP i det forsvar.
sraabjerg 14:28          
GuldtilOB: udover du tilsyndeladende bare ikk gider forstå ham (han bytter mange svenske ord ud for danske) så bruger han lige nu: Fenger, Mickelson og Frøkjær fast.. Sabbi er stadig ret ung også.. mere on topic ift Khemdee så er jeg enig i at man på nuværende tidspunkt har de perfekte forudsætninger for at teste ham
Tirsdag 30. november