LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Avis: Hjulmand gør sig klar til Anderlecht-job

| 1. Division A | 8 kommentarer
Avis: Hjulmand gør sig klar til Anderlecht-job
Foto: Getty Images

Ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad er Kasper Hjulmand i gang med at forberede sig på et fremtidigt job i Anderlecht.

Kasper Hjulmand var i januar tæt på et skifte til den belgiske storklub Anderlecht, og mens det ikke blev til noget dengang, forbereder den tidligere FC Nordsjælland-træner sig angiveligt nu på en fremtid i klubben.

Det er ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad sandsynligt, at Hjulmand overtager for den nuværende cheftræner Fred Rutten til sommer.

Ifølge avisen er Hjulmand, som stoppede som træner i FCN i sidste uge og nu arbejder som konsulent for klubben, i gang med et danne sig et indtryk af truppen og de spillere, som er lejet ud.

Der er nok at gå i gang med for Hjulmand, som også sættes i forbindelse med trænerjobbet i Brøndby, for Anderlecht har hele 43 spillere på kontrakt, hvoraf de ti er udlejet.

Udover at se nærmere på de udlejede spillere, er det også planen, at Hjulmand ser resten af Anderlechts kampe i denne sæson.

Avisen skriver videre, at Anderlecht og Hjulmand allerede var enige om en kontrakt i januar, hvor FCN stod i vejen for et samarbejde, hvilket i sagens natur ikke længere er tilfældet.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj