Luk

Avis: HSV så Oliver Christensen an mod FCM

| International | 33 kommentarer

Infoboks

Hamburger SV - Dynamo Dresden
2. Bundesliga (01/08)
bet365 1,61 3,80 5,50

HSV havde både deres chefspejder og målmandstræner på lægterne i fredagens kamp mellem FC Midtjylland og OB for at se sidstnævntes Oliver Christensen an. 

Fredag aften sparkede FC Midtjylland og OB denne sæson af 3F Superligaen i gang, da fynboerne vandt 2-1 på en sen hjørnesparksscoring af Jørgen Skjelvik. 

Det skete foran en masse skuffede FCM-fans, men de var ikke de eneste, der var på MCH Arena denne juli aften. 

I hvert fald skriver tyske Bild, at HSV havde sent både chefspejder Claus Costa og målmandstræner Sven Höh til Herning, hvor de så OB-målmanden Oliver Christensen nærmere an. 

Ifølge avisen er den tyske klub allerede i forhandlinger med OB om den danske U21-landsholdskeeper og Bild mener at vide, at fynboerne forlanger tre millioner euro for 22-årige Oliver Christensen. Det svarer til omkring 22 millioner kroner. 

Tyskerne håber dog, at de kan presse prisen en smule ned, så den havner i omegnen af 2,5 millioner euro svarende til omkring 18,5 millioner kroner. 

HSV havde i sidste sæson Bayern Münchens Sven Ulreich tilknyttet på en lejeaftale, og her var han førstemålmand for 2. Bundesligaklubben. 


Af Andreas Roesen

33 kommentarer

bruger 132927 06:56          
Nej nej nej OB - 3 mill € er alt for lidt for Ollie, og forøvrigt skal han da ikke til galehuset i Hamburg
Mac2907 07:01          
Man skal forstå at SL er og bliver en udviklingliga, og HSV som klub er voldsomt eksponeret - selvfølgelig på godt og det modsatte. Men altså, at komme til en klub af HSV´s størrelse og bruge det som "springbræt" skal bare gøres. Spille foran over 50.000 tilskuere hjemme på Volkspark er enestående og kan slet ikke sammenlignes med max. 5.000-10.000 på et mini-stadion i DK….
Kickerkim 07:02          
Jeg forstår godt OB vil sælge, det er ved at være sidste mulighed for at få et større millionbeløb for ham. Næste år har han et år tilbage af kontrakten også får de ikke halvdelen af hvad de kan få nu.

Synes han er mindst 30 mil værd, kæmpe talent.
Men målmænd er jo generelt billigere end de andre pladser.
man-fred 07:28          
Selvom det er en udviklingsliga burde han fandme være eftertragtet af større klubber end HSV.. manden er jo for vild og vel den bedste målmand i superligaen efter min mening.
1939 07:30          
Synes han fortjener det. HSV er da fin klub tænker jeg. Mener også 30 mio. Vil være et passende beløb for et talent af hans.
bjerghest 07:31          
HSV vil være et fint skridt for ham.

OC har gentagende gange sagt at han skifter IKKE for at sidde på bænken. Derfor kan det godt være at større klubber kigger på ham, men hvis han er tiltænkt en rolle som 2-årig reserve, så vil det ikke blive interessant for ham.
09043428 07:35          
22 mio. er billigt for en målmands med hans potentiale, men det vil stadig være et flot salg af OB.
HSV er en fed klub og det ville være et spændende projekt at få genoprejst klubben. Det vil også være klogere at tage skridtet til 2. bundesliga hvor man er "sikret" spilletid. For alle parter er det her en god handel og godt skifte.
Mandag 26. juli