Luk

Avis: Landsholdet får 900.000 kr. for VM-kval

| VM | 18 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,05 12,00 35,00

Ender Danmark med at vinde de sidste to VM-kvalifikationskampe, får en landsholdsspiller knap 900.000 kroner, hvis han har spillet alle kampe. 

Det danske landshold er klar til næste års VM-slutrunde efter indtil videre at have gjort rent bord ved de otte kvalifikationskampe. 

Det kaster knap 900.000 kroner af sig til spillerne, hvis Danmark samtidigt vinder de resterende to kampe, og en spiller har deltaget i alle 10 kampe ifølge udregninger af Ekstra Bladet. 

Det er et resultat af den bonusaftale, der blev indgået i 2018 efter konflikten mellem DBU og Spillerforeningen, skriver avisen. 

Den aftale betyder, at spillerne får en række bonusser for forskellige resultater, antallet af tilskuere og meget andet, skriver Ekstra Bladet. 


Af Andreas Roesen

18 kommentarer

loke2300 10:27          
ok. Ved sgu ikke helt hvordan jeg skal have det med det...
De levere jo, gør et stykke arbejde. Skal de så ikke betales?
Men det er jo "den største ære" at spille for sit landshold og tjener de ikke ok med penge de fleste af dem?
Det er da mange penge der måske kunne bruges på ungdoms setup. Så kunne vi få flere dygtige spillere der sætte en ære i at spille for landsholdet.
Glæder mig til at høre hvad i andre tænker :)
James b 10:37          
Tænker det er helt fair, den med at de tjener penge nok, det er sådan en vrøvlet, beton-socialistisk/kommunistisk tankegang …
De genererer SÅ mange penge til DBU og dansk fodbold , så selvfølgelig skal de honoreres på rimelig vis…
KB87 10:46          
De gør et stykke arbejde, derfor skal de så også lønnes. Det er en fin tanke at du tænker man skal gøre det gratis men spillerne sætter sig i en risiko hver gang de går på banen.
Man spiller seriøst under EM/VM og nations league osv. og man risikere derfor at man spiller rigtig mange kampe "gratis" med risiko for at blive skadet.

de skal lønnes efter hvor meget interesse de spiller skaber for landsholdet (tv penge, vundne kampe osv) så at de rammer næsten 1 million hver er jo fantastisk for dem.

DBU får jo også sin del af kagen, via sponsor penge osv. så det kan jo bruges på alle de projekter de gerne vil have, i stedet for at give dem selv direktør lønninger.
MestAaB 10:49          
Det lyder af mange penge for os dødelige-for de fleste af spillerne er det nok småpenge eks. tjener AC idag 80000,. kr om ugen og en ny kontrakt med Chelsea forlydes at indbringe over 200.000 om ugen-mon ikke det er sådant for de fleste af spillerne !!
realmadrid94 10:49          
I forhold til hvor meget de træner, spiller kampe, rejser rundt og generelt er væk fra familie, venner og bekendte. Så synes jeg sgu det er helt fint med de bliver betalt. Forstår ikke logikken om at de skulle stille sig gratis til rådighed i deres eneste ferie; nemlig om sommeren.
BedstSpil 10:50          
Selvfølgelig skal de honoreres, men de kan jo selv donere til ungdomsafdelinger rundt om i landet. Dem som tjener rigeligt. Der er alt for mange penge i fodbolden, og hvem skal betale, nemlig os tilskuer i dyre TV aftaler og vilde entre billetter.
Shiwani 10:52          
Højbjerg har netop doneret omkring 200.000 til sin barndomsklub så jeg
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober