Luk

Avis: Landsholdet får ny storsponsor

| VM | 12 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,04 13,50 38,00

Ifølge Ekstra Bladet har DBU fundet sig en ny storsponsor, da Forenet Kredit i fremtiden kommer til at være på trøjerne hos alle landshold under DBU.

Det danske herrelandshold har i denne tid massiv succes på og udenfor banen, hvor hele Danmark igen har samlet sig rundt om Kasper Hjulmands tropper efter den imponerende EM-slutrunde.

Nu er der angiveligt kommet mere at glæde sig over hos DBU, da de har fået en ny storsponsor på plads, erfarer Ekstra Bladet fredag.

Avisen mener nemlig, at Forenet Kredit bliver den nye sponsor hos DBU, og at de dermed kommer til at pryde trøjerne hos samtlige danske landshold. Det er dog ikke noget, som Forenet Kredit vil bekræfte.

- Jeg har ikke noget at tilføje til den sag. Der bliver holdt et pressemøde mandag. Her er du velkommen til at møde frem, fortæller pressechefen hos Forenet Kredit, Mathias Fremmen, til Ekstra Bladet.

På mandag vil DBU afholde et pressemøde, hvor Hjulmand vil udtage sin trup til de kommende landskampe, men mon ikke der er lidt ekstra på dagsordenen.

Arbejdernes Landsbank og Danske Spil er de nuværende hovedsponsorer for landsholdet, men deres kontrakt med DBU løber kun frem til efter VM-slutrunden til næste år.


Af Raymund Nelausen

12 kommentarer

Lars123456 19:41          
Taco mix. Jeg må med beklagelse sige, at jeg ikke fatter hvad du forsøger at sige. Noget med nogen der måske er skiftet og så ikke alligevel.
Marsellus 19:52          
Lars123456. Du skal ikke være flov. Jeg fatter også hat.
CopenhagenNoice 19:53          
@lars: det lyder som om du ikke deltog i debatten omkring AL-bank og sponsoratGate. Start evt med at følge Taco´s link
konge44 20:17          
Øøhhhr hvem er Forenet Kredit.Forhåbentligt ikke nogen, der leve af at give kviklån, til en alt for høj rente, til unge mennesker der ikke ved bedre.
Liv'pool 20:18          
@Taco men siden der er ny hovedsponsor så trak de sig vel?

Edit: aaarh den nuværende aftale læber indtil næste år. ( note to self:Husk at læs det hele)
Ronaldinhogaucho 20:23          
@konge, de ejer Totalkredit/Nykredit
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober