LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Avis: Mainz vil have Uffe Bech

| International | 21 kommentarer
Avis: Mainz vil have Uffe Bech
Foto: DK Sportsfoto

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 1,44 4,75 6,00
NordicBet 1,50 4,75 5,95
Oddset 1,50 4,70 6,00

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Ifølge BT er FC Nordsjælland og Mainz i dialog om Uffe Bech. Den 21-årige offensivspiller kan ifølge avisen indbringe 15 millioner kroner.

Uffe Bech har været flyvende i denne Superliga-sæson. Men måske er den lille offensivspiller snart fortid i FC Nordsjælland.

I hvert fald skriver BT i dag, at Bech’s tidligere træner, Kasper Hjulmand, er ude med snøren. Ifølge avisen er Mainz i dialog med FCN om at købe den 21-årige hurtigløber. En eventuel handel kan indbringe FCN omtrent 15 millioner kroner, vurderer avisen.

Mainz har meldt ud, at de er på jagt efter offensive forstærkninger. Uffe Bech ønsker ikke at kommentere sagen over for BT. Hans kontrakt i Farum løber endnu to sæsoner.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

21 kommentarer

Sims91 15:47          
Det er for tidligt for ham, men FCN er selvfølgelig en fodboldforretning.
JesperJK 15:52          
Enig. Det er alt for tidligt for Uffe Bech. Han skulle spille et par sæsoner mere i superligaen. Han har jo været meget skadet, og det vil være godt for hans udvikling at blive i superligaen.
Jennerdrengen 15:54          
Hvis FCN er en fodboldforretning venter de til sommer og scorer endnu mere på ham. Vi har kun lige set det første af hvad han kan. Han kan desuden betyde mange point, TV-penge og måske være den afgørende faktor for europæisk kvalifikation med endnu flere penge på kontoen.

FCN har omkring 90 mio. kr. stående på kontoen efter 2 års mio. overskud og behøver ikke sælge.

Jeg tror godt, at han kan klare springet til Bundesligaen nu, men måske er det lige lidt for tidligt. Et år mere, landsholdsudtagelse, erfaring etc. vil være bedre for ham.

Bech bliver rigtig, rigtig stor (selvom han er rigtig, rigtig lille).
Reiner 15:54          
Selvfølgelig svært at sige, hvilket tidspunkt der er det rigtige eller ej. Der er ikke en bestemt formel til dette. Men han vil komme ned i halv trygge rammer med de danske trænere, så hvorfor ikke?
yeppes 15:59          
Hjulmand kender ham vel bedst, men synes stadig han er meget svingende i løbet af en kamp. Hvis Mainz køber ham er det næppe til startopstillingen, men som potentiel forstærkning indenfor et års tid.
AaBsupporter 16:06          
Tvivler godt nok på han er moden til Bundesligaen allerede nu og 15 millioner lyder absurd for en spiller der ikke har bevist ret meget. Ja han kan finurlige ting, men han har aldrig vist dem over en hel sæson eller vist højt bundniveau. Bevares så gerne, at han forlod FCN så vi slipper for dem som en trussel til top 4, men så god er han heller ikke.
roede_orm 16:07          
Kan FCN få et sådant beløb for ham, skal han da bare sendes til Mainz med det samme. Prisen vil med stor sandsynlighed bare falde indenfor de kommende år, ovenpå et par nye skader og en kommende (nok flere) scoringskrise. Tillykke Farum - det vil sgu være en fantastisk handel.
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj