Luk

Avis: Messi kan kvitte Barca efter hver sæson

| La Liga | 17 kommentarer

Infoboks

Eibar - Barcelona
La Liga (19/10)
bet365 6,50 4,50 1,44
NordicBet 5,95 4,80 1,50
Oddset 5,80 4,70 1,48
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Lionel Messi har, ifølge den spanske avis El Pais, et klausul i sin kontrakt, der gør det muligt for ham at bryde aftalen med Barcelona efter hver sæson.

Det argentinske sportsikon Lionel Messi kan potentielt afbryde samarbejdet med den catalanske storklub FC Barcelona efter hver sæsons afslutning.

Den spanske avis El Pais skriver torsdag, at Lionel Messi har en klausul i sin Barcelona-kontrakt, der tillader ham at ophæve samarbejdet den 30. juni hver sommer efter argentinerens 32-årsfødselsdag - som indtraf denne sommer i juni.

Den aftale har de to parter ifølge avisen haft, siden superstjernen underskrev en ny aftale i november 2017.

Den spanske avis skriver, at tidligere klubikoner som Andres Iniesta, Xavi og Carles Puyol har haft samme aftale med klubben.

Dog er det specificeret, at Lionel Messi ikke må skrive kontrakt med en anden europæisk klub, hvis han skulle gøre brug af klausulen.

Argentinerens kontrakt med Barcelona løber til 2021.


Af Daniel Laursen

17 kommentarer

JoeCool 19:00          
"Den spanske avis skriver, at tidligere klubikoner som Andres Iniesta, Xavi og Gabriel Puyol har haft samme aftale med klubben".

Hvem hulen er Gabriel Puyol - arbejder han ved kommunen?
Mikki2 19:09          
Jeg håber han prøver at skifte liga. Det er for nemt at blive i Barca. Man kan se på landsholdet fungere han ikke så godt. Jeg synes han er fantastisk spiller , men han har et lavt bund niveau når han ikke gider og det er ikke værdigt at kalde ham århunderede bedste spiller når man ikke levere hver kamp, og ikke prøver andre ligaer.
DanielLaursen 19:09          
Har du ikke hørt om ham, JoeCool? Gabriel Militos og Carles Puyols kærlighedsbarn? Han har den vildeste hårpragt, du kan forestille dig!

Tak for at gøre mig opmærksom på det! :-)

De bedste hilsener
Daniel, bold.dk
Steph04 19:23          
Jeg håber han prøver at skifte liga. Det er for nemt at blive i Barca. Man kan se på landsholdet fungere han ikke så godt. Jeg synes han er fantastisk spiller , men han har et lavt bund niveau når han ikke gider og det er ikke værdigt at kalde ham århunderede bedste spiller når man ikke levere hver kamp, og ikke prøver andre ligaer.
Han spiller allerede i verdens bedste liga og for verdens største hold, så der er ingen grund til at skifte. Og det er dejligt med klub legender. Han napper snart rekorden for flest kampe for Barcelona. Tror han tager 1-2 sæsoner i Newell´s som 37-38 årig. Han skal ikke stoppe tidligt ligesom Iniesta og Xavi. 2 spillere der stoppede tidligt i Barca og rykkede til lorte ligaer, selvom de stadig havde niveauet til La Liga
Mr P. Ness 19:47          
Mikki2

Ja, han kan ikke så meget for landsholdet.. Du ved, udover at være den mest scorende argentiner nogensinde på landsholdet i en alder af Ca. 30 år.

Og det er jo sådan man plejer at omtale historiske topscorer: De kan ikke på det hold de er topscore på..

Shit det er dumt sagt.
AGFGooner 19:53          
@Steph04 Jeg troede efterhånden at diskussionen om, hvilken liga, der er den bedste i verden, var manet til jorden. Men enkelte har åbenbart ikke set fodbold de sidste par år...
MesutCazorla 20:01          
Jeg håber han prøver at skifte liga. Det er for nemt at blive i Barca.

Hvis det er så nemt at blive i Barcelona, hvorfor er det så kun et fåtal af deres bedste spillere, der bibeholder et niveau, der er godt nok til klubben over så lang en periode? Hvorfor har spillere som Rivaldo, Ronaldinho, Eto´o, Henry, Alves, Villa og hvad de ellers hedder, så måtte søge videre fordi - eller før - de udskiftes? Hvis det var så nemt, så havde Valdes, Xavi og Iniesta vel også bare sluttet karrieren i klubben?

At spille på verdens bedste klubhold set over de sidste 15 års tid, og bevare sin instrumentale plads på så stærkt et hold, og over så længe en årrække som Messi har formået, er alt andet end nemt.
Tirsdag 15. oktober
Mandag 14. oktober