Luk

Avis: Mors Galatasaray-skifte er snart på plads

| International | 4 kommentarer
Avis: Mors Galatasaray-skifte er snart på plads
Foto: Getty Images

Infoboks

Celta Vigo - Valencia
La Liga (24/08)
bet365 3,40 3,20 2,20
NordicBet 3,15 3,55 2,25
Oddset 3,15 3,50 2,20

Ifølge den spanske avis, El Desmarque, falder Emre Mors skifte fra Celta Vigo til Galatasaray på plads i denne uge.

Emre Mors skifte fra Celta Vigo til Galatasaray har været undervejs i noget tid og ser nu endelig ud til at være på plads.

Ifølge den spanske avis El Desmarque er klubberne blevet enige om en pris, hvor kun de sidste detaljer mangler, men skiftet har ladet vente på sig, da det agentfirma, som har forhandlet aftalen på plads, WBD Capital, har mistet kontakten til Mor-lejren, som selv har villet forhandle spillerens detaljer på plads.

Ifølge avisen har WBD Capital nu besluttet sig for ikke at stå i vejen for skiftet, da man ikke vil give Celta problemer, og når skiftet først er på plads, vil man til gengæld gå efter en kompensation fra Mor og Galatasaray.

Tyrkisk presse meddeler ifølge El Desmarque, at Emre Mor bliver præsenteret som ny Galatasaray-spiller i denne uge.

El Desmarque melder intet om, hvorvidt der er tale om en permanent aftale eller i første omgang en lejeaftale, men det betragtes som sikkert, at Mor bliver genforenet med Galatasaray-træner Fatih Terim, som i sin tid gav Mor debut på det tyrkiske landshold.

21-årige Mor indgår fortsat ikke i Celta-træner Fran Escribas planer, derimod har Celta, ifølge El Desmarque, travlt med at få salget gennemført, så klubben kan gå videre med planerne om at hente Nolito til klubben fra Sevilla. 


Af Mikkel Nøhr
Torsdag 22. august
Onsdag 21. august